Czy piec uciągnie

Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pytanie czy mój piecyk uciągnie eso ? Jak tak to na jakich ustawieniach niskie/średnie/wysokie oraz czy wgl będzie możliwe granie na tym sprzęcie ?

- 6gb ram

- GeForce GT 730

- Procek AMD II X3 425 2,7GHz

- win 7 64bit

I ile będzie wymaganego miejsca na dysku w trakcie pobierania/instalacji gdyż słyszałem że niektórym co mają ponad 100gb wolnego miejsca nie chciało się rozpakować ze względu na zbyt mało miejsca a ja na moich obu dyskach mam po 120gb wolnego z góry dzięki za odpowiedzi

teso jest bardzo przyjazne jezeli chodzi o optymalizacje nie bedzie to pięknie wyglądać ale powinno udziwgnąc , sciaga sie kolo 82gb klijenta + aktualizaje wiec moze byc i 90 gb . o 24 wlaczasz rano wstajesz masz gre ale jak mówie ilosc fps na srednich bd sie wachac w okolicach 30 klatek z spadkami na dungeonach i takich tam

Witaj.

Jeszcze jakieś pół roku temu grywałem w TESO na laptopie z i5-2467m oraz GeForce 640m 1GB + 6GB RAM i nie było żadnych problemów w kwestii płynności, oczywiście o 60 FPS nie było mowy, aczkolwiek było bardzo grywalnie, nie kojarzę, abym nawet w dungeonach miał poniżej 30. Jeżeli chodzi o ustawienia, na jakich grałem - żeby nie skłamać - to tekstury na pewno były na high, subsampling również high, cienie zapewne medium, water reflection i particle density high, view distance miałem w okolicach 40-60, pozostałe opcje typu bloom itd miałem włączone. Rozdziałkę miałem natywną dla tamtego laptopa - 1366x768. Także moim skromnym zdaniem - pograsz spokojnie na swoim piecyku.

Zawsze możesz spróbować rekomendowanych przez GeForce Experience i w tle dorzucić jakiś Game Booster.

Na starym lapku mojej drugiej połówki zawsze to jakąś poprawę dawało

Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pytanie czy mój piecyk uciągnie eso ? Jak tak to na jakich ustawieniach niskie/średnie/wysokie oraz czy wgl będzie możliwe granie na tym sprzęcie ?

- 6gb ram

- GeForce GT 730

- Procek AMD II X3 425 2,7GHz

- win 7 64bit

I ile będzie wymaganego miejsca na dysku w trakcie pobierania/instalacji gdyż słyszałem że niektórym co mają ponad 100gb wolnego miejsca nie chciało się rozpakować ze względu na zbyt mało miejsca a ja na moich obu dyskach mam po 120gb wolnego z góry dzięki za odpowiedzi