Quaku wszystkow wie , ch*ja wie ludzie z gorszym sprzetem graja i nie narzekaja , bo moze lubia pve ??
Czy pociągnie GW 2?
Grasz w GW2 ?? sam ch** wiesz. wydać 200zł prawie na grę, żeby wejść wyexpić postać, zrobić 3-4 dungeony to fun za***isty.
Każdy lubi co innego, w WOW'a ludzie też grają dla PVP, no bo przecież nie ma ludzi których jara zabawa ze znajomymi na rajdach etc. no przecież 100% graczy w GW2 musi kochać tylko PVP
Każdy lubi co innego, w WOW'a ludzie też grają dla PVP, no bo przecież nie ma ludzi których jara zabawa ze znajomymi na rajdach etc. no przecież 100% graczy w GW2 musi kochać tylko PVP
To co oferuje WoW pod względem PvP a GW2 pod PvE jest nie do porównania...
PVP fajne ale nie ma balansu z mojej gildi specjalista Mersmer jest top 1 na pvp wszsytkich jedzie jak chce nie dziwie się mu uber op klasa na solo championy veterany world bossy Sam grałem troche Mersmem i powiem wam że na solo to chyba najlepsza postać
A ten twój kolega to jest top1 mesmerem w twojej gildi, czy jak?
Co jak co ale balnas pvp w gw2 w porównaniu do innych mmo jest bardo dobry. Mesmer jest dobry do klepania tak zwanych''noobków'' którzy widząc 3 klony nie wiedzą co robić, doświadczony gracz umie w odpowiednim momęcie użyć dodge, breake stuna lub niewrażliwki. Nie zapominajmy też że PvP w gwd to nie 1vs1 tylko team fighty i pod nie jest robiony balans...
W gw2 trzeba się nauczyć postaci i wyczuć każdą mikrosekunde skila , a po grzyba porównywać z wowem jak gw 2 nawet roku nie ma
To ja nie będę zakładał nowego tematu tylko napisze tutaj :
Karta: Nvidia GeForce 310M
Procesor: Intel® Pentium® CPU 2GHZ x2
Ram: 4GB
Z tą kartą wątpie i procek mógłby być lepszy
Poczekam jeszcze na inne odpowiedzie. W miedzyczasie sprewdzilem na can you ran it i wychodzi ze na srednich mi bedzie dzialolo, ale nie wiem czy chodzi im o PWE PVP czy wwww
ta gra to tylko wvw i pvp w teamach, dungeony to lipa, pve eventy to mnostwo osob, nie masz szans.
zeby grac w ta gre ponizej hd7770, phenoma 4rdzeniowego(gra woli 4rdzenie) to tak jakbys gral w pilke nozna odbijajac od garazu.
Nie wiem czy ten post to był hejt na GW2 czy ... odp na moje pytanie ale dzieki .. na razie 2 przeciw 0 za
Can you run it hah na moim sprzęcie powinienem grać spokojnie nna max ^^ ....gdy tak zrobię to może będe miał z 10 fpsów o WvsW zapomnij.... ta stronka to jedene wielki fake więc nie sugeruj się nią.
@Quaku gram na 2 rdzeniówce 2.7 i hd 6770 i jakoś dungi robie z gildią normalnie, czy chociażby różne eventy z bossami
Gra powinna pójść ale na najwyższe nie licz... grałem na gorszym sprzęcie
Quaku zamknij ty wreszcie ten ryj swój i przestań się spuszczać nad tą klawiaturą. Nie wiem skąd ty się wziąłeś ale pieprzysz głupoty jak potłuczony. NetTPL spójrz mam prawię taki sam sprzęt.
Moja specyfikacja:
Windows 7 Home Premium
Pentium® Dual-Core CPU E6300 @ 2,80GHz, 2,80GHz
RAM 4 GB
NVIDIA GeForce 310
64-bitowy system operacyjny
Gram od beta weekend'ów, przez premierę, aż do teraz i wszystko mi śmiga na high detalach przy 30 fps'ach. Na 3W jest troszeczkę gorzej, ale w miarę płynnie gram nawet bez zmiany ustawień. Więcej z ustawień in-game, to mam tylko odbicia wody wyłączone, cienie i shader na mid.

Dzięki wielkie ... wydaje mi sie że postaram sie od GW2 pokombinuje z ustawieniami i bedzie dobrze.
Witam
Planuje kupic Gw 2 . Czy na moim lapku da rade pograc w ten tytul ?
:
4gb ram
intel core 2 duo T6500@ 2.10
W7 win
ATI mobilny Radeon HD 4500/5100
z góry dziekuje za pomoc