Witam
Planuje kupic Gw 2 . Czy na moim lapku da rade pograc w ten tytul ?
:
4gb ram
intel core 2 duo T6500@ 2.10
W7 win
ATI mobilny Radeon HD 4500/5100
z góry dziekuje za pomoc
Witam
Planuje kupic Gw 2 . Czy na moim lapku da rade pograc w ten tytul ?
:
4gb ram
intel core 2 duo T6500@ 2.10
W7 win
ATI mobilny Radeon HD 4500/5100
z góry dziekuje za pomoc
Myślę, żepowinno pójść
Raczej nie myślisz.
WitamPlanuje kupic Gw 2 . Czy na moim lapku da rade pograc w ten tytul ?: 4gb ramintel core 2 duo T6500@ 2.10W7 winATI mobilny Radeon HD 4500/5100z góry dziekuje za pomoc
Nie, nie pójdzie. Odsyłam do Guildwars2 guru forums.
Tak poza tym, następnym razem sprecyzuj :
- "co to znaczy pójdzie" - włączy Ci się? może
- rozdzielczość w jakiej grasz
1920x1080 - żeby pograć we wszystko (przy czym na world vs world spada do 20-25 klatek kolega miał taki sprzęt)
HD7850
Phenom 965 kręcony do 4.2Ghz(nie zawsze tak wysoko podkręcisz)
8GB ram 1333mhz CL9
(nie wyrabiał procesor, przy zmianie na i5-2500k i podkręceniu go do 4.5Ghz) otrzymywał na World vs World 35-40 klatek, a tak koło 40-60 zależy co robił.
Pojdzie Ci , bedziesz mial problemy tylko na www , a tak to powinno cykac do 30 fpsow , gw2 daje komfort gdyz ma ladna optymalizacje .... ahh.... mam slabsza karte graficzna i az sie ciagnie do grania w gw2
idz kolego na forum o gw2 tam Ci powiedza ze Ci nie pojdzie, nie sluchaj ludzi tutaj bo bzdury pisza.
Na zwykłym pve to sobie pograsz na low ale o pvp, www czy też większych eventach zapomnij bo będzie pokaz slajdów.
Pamiętam, jak mi znajomi mówili, że mój sprzęt na pewno nie udźwignie Tery... A potem po odpowiednim pobawieniu się ustawieniami chodziło naprawdę ładnie, i nie miałam żadnych ścinek ani w miastach, ani podczas większych walk. Dlatego najlepiej moim zdaniem jest takie rzeczy sprawdzać osobiście i zadać sobie trochę trudu, by przysiąść i przystosować ustawienia do własnych potrzeb (ewentualnie ewidentnie przekonać się, że sprzęt jest za słaby). Minusem jest tutaj jedynie to, że GW2 jest b2p, więc za darmo nie spróbujesz. Jeżeli więc Ci na tej grze zależy, może zawczasu zainwestuj w dobry sprzęt, żeby potem się nie rozczarować.
Gra będzie chasać ale nie na max i wątpie by na średnich latała.
Ja sprawdzałem różne sprzęty więc mam jakieś oparcie w tym co mówie, a jak się nie znacie to po co się wypowiadają niektóre osoby?
Luz i społtam Mariano
Pobiega tobie spokojnie to GW2
Ja mam o połowę mniej ramu karta graficzna krzyczy z bólu jak odpalam GW ale jakoś sobie radzę na pve i na wvwvw ( no może nie przy potyczkach 50v50 )
mieszane uczucia mam :/ wydac 120 zl i miec 10 fpsow to lipa
pójdzie bez problemu
Wyjaśnie wam coś granie na takich PC to jak granie w WoWa bez 25man raidów, BG, Rated BG [zostają daily Q, areny]
Rozumiecie? Największy fun z tej gry sobie odpuścicie i wydacie 160zł ....
Z tej gry PvE śmierdzi, fajne jest PvP jak nie możecie pograć PvP, a na metchach x-x osób będziecie mieli 15 klatek na low (jak zaczną lecieć skille) i będzie nieogar to się wam odechce grać, kupujecie na własną odpowiedzialność. Poniżej Phenoma 965 i HD7770 (zakładajac rozdzialke 1280x1024) to bym nie schodził, zawiedziecie się.
Weź tutaj sprawdź, wybierz z listy gw2 i strona przeanalizuje twój sprzęt i powie ci czy zadziała czy nie, jeśli tak to na jakiś ustawieniach.
Ale mu męcicie grałem z kolegami i kumpel na lepszym kompie bo
i3 3.0, 4gb ram i gts260 cielo mu pvp niegrywalne pve na medium, to mu pojdzie pve (tylko solo na low) eventy niemozliwe to zrobienia, grafika najgorsza mozliwa a o jakimkolwiek dungeonie/pvp niech zapomni.
Ale quaku zrozum to jest GW2, dobrze wszyscy wiemy jak ta gra nisko stoi pod względem optymalizacji, jednemu gra będzie cieła na lepszym sprzęcie, a drugiemu na takim samym albo trochę gorszym pójdzie o niebo lepiej, to jest GUILD WARS 2, tego nie przewidzisz.
Może masz kolegę jakiegoś który da Ci przetestować grę?
wlasnie nie :/ nikogo nie znam kto gra w ten tytuł a priwów chyba nie ma ?
Ja mam 8800GT, Intel E8200, 4GB ram i gram na pve na medium spokojnie, na pvp pójdę na low detalach ale co do wvwvw to mogę zapomnieć
Quaku chyba sam nie wiesz o czym piszesz, mącisz strasznie a prawdy w tym tyle co w wypowiedziach posłów...
Lolking@ Po odpowiednim skonfigurowaniu ustawień powinieneś mieć ~20/30 Fps'ów. Gra nawet na niższych ustawieniach wygląda ładnie więc jeśli chcesz to graj.
mógłby ktos rzucic linka do klienta?