Tak jak w tytule. Oto mój sprzęt :
Procesor: Amd Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4400+ 2,3 GHz
Ram : 1 gb
Karta Graficzna : Nivida GeForce 8400 GS 256 mb
Za pomoc Dziękuję
Za pomoc Dziękuję
Wydaje mi się, że powinien pójść.
Sam grałem w ową grę na podobnym sprzęcie ( procek i karta bardzo podobna tylko 2 gb Ramu )
Aha dzięki . Temat do zamknięcia .
No niekoniecznie do zamknięcia. Otóż moim zdaniem będziesz miał ogromne problemy z grą w AC 2.
Według jednego z portali:
Minimalne wymagania sprzętowe do gry Assasin’s Creed 2
Windows XP / Vista
Procesor Intel Pentium Dual Core 2,6 GHz / AMD Athlon 64 X2 3800+
Karta graficzna 256MB RAM, zgodna z DX10 / DX9 I Shader Model 3.0 *
Karta muzyczna zgodna z DX9 / DX10
Pamięć 2GB RAM
Miejsce na dysku 12 GB
Także, twój komputer nie spełnia między innymi wymagań odnośnie pamięci. Nie wspominam już, że wymagania zalecane są delikatnie wyższe. Moim zdaniem nie pograsz, ewentualnie pograsz na najniższych detalach, ale na zbytnią płynność bym nie liczył.
Ja ze starym kompem miałem jeszcze gorszy sprzęt (oprócz karty graficznej) i mi chodził co prawda w mieście lekkie ściny były ale zdecydowanie dało się grać.
No to bardzo dziwne. Oficjalne forum Ubisoft'u przeszukałem i znalazłem tam coś takiego:
http://ubisoft-pl.cu...sinâs-creed-2
Także, ja bym się od kupna powstrzymał mimo wszystko, mając taki komputer jak osoba pytająca. W razie niepowodzenia to zawsze strata pieniędzy Jeśli natomiast chodzi tu o kradzież(tj. pobranie tej gry) czy też coś pochodnego no to już inna sprawa, zawsze możesz sprawdzić.
Miałem 1gb ramu i procek 2.9Ghz i chodziło. Czary?
ja w brotherhooda grałem na:
Win XP SP2
1,6Ghz
1GB DDR 1
geforce 9600 gt
Miałem ostre ścięcia w mieście, lecz dawało się grać na średnich wymaganiach ^^
srednie wymagania na 800x600 ?
Gry na silniku assasina sa slabo zoptymalizowane Najwazniejszy jest procek. Na athlonie 4000+, ktory nawet po oc, jest za slaby na Ac2
Nie mam pojęcia kolego, ale ja bym po prostu nie ryzykował i uzbierał kasę na lepszy sprzęt. Nawet za 1500 złotych da się złożyć coś na czym pójdzie spokojnie AC2 (Mogę się mylić). Możesz również ściągnąć na chwilę jakiegoś pirata i sprawdzić. (Dema AC2 nie ma chyba, nie chce mi się nawet sprawdzać)
Za pomoc Dziękuję