Czy pójdzie mi BF3+wszystkie dodatki

Mój kom:

Procesor:Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 3.00GHz

Ram:2Gb

Karta grafiki:GeForce 210

Jak cos jeszcze trzeba to piszcie

Chodzi mi o to czy będzie działac na najniższych ustawieniach.Jak by co grałem w LOLa(przed wymianą karty graficznej) z 10-5 fps i jestem w Platyna 1

Pytanie także jaki masz system, bo BF3 nie chodzi na XPku. Poza tym myślę, że pójdzie ale będziesz się męczył. Osobiście bym sobie darował. BF 2 też chyba dalej żyje, poza tym masz BF play4free, który chodził bardzo dobrze na moim sprzęcie, był prawie taki sam jak Twój.

rozumiem, że to żart :)

oczywiscie ze nie pojdzie.

Pytanie także jaki masz system, bo BF3 nie chodzi na XPku. Poza tym myślę, że pójdzie ale będziesz się męczył. Osobiście bym sobie darował. BF 2 też chyba dalej żyje, poza tym masz BF play4free, który chodził bardzo dobrze na moim sprzęcie, był prawie taki sam jak Twój.

Mam Win7,a ile miałnym tak fps?

Żeby nie tworzyć nowego tematu to jaka inna fajna doś gra do kupienia do 120zł w pudełku.Jak sądzicie może Diablo 3 pójdze,mam Torchlight 2 i bardzo fajnie mi się gra.A co z ARMĄ 3 trochę o niej słyszalem że jest dosć realistyczna

Chyba Diablo 2.. miałem kiedyś ten procek to on ledwo win 7 dźwigał o grach nie wspominając a karta graficzna którą masz nadaję się do office..

Chyba Diablo 2.. miałem kiedyś ten procek to on ledwo win 7 dźwigał o grach nie wspominając a karta graficzna którą masz nadaję się do office..

Wcale nie pomagasz lepiej już tu nic nie pisz

A ktoś wie które części assasyna by mi poszły?

Niestety, ale osoby powyżej piszą prawdę.

Z takim procesorem i taką pamięcią w zestawieniu z najnowszymi grami , a nawet tymi już trochę starszymi, ale jednak dużymi produkcjami na skalę światową, twój komputer nie ma się co mierzyć więc nawet o tym nie myśl.

Już taki Assasins Creed, który zawsze miał duże wymagania względem komputerów (wiem, bo sam gram, ale na XBOX360, gdyż mój komputer też nie jest pierwszej młodości) prawdopodobnie stworzy CI wiele problemów. Mówię tu o dwóch pierwszych częściach, z nowszymi nie masz co nawet próbować.

Pozostaje Ci znaleźć jakieś inne, dobre i (jeśli zależy Ci na rozgrywce "Online) żyjące nadal produkcje, tyle że starsze. My tu nie możemy teraz zacząć strzelać Ci tytułami, bo to by była jakaś groteska. Skąd mamy wiedzieć na jaką produkcję w jakim klimacie miałbyś ochotę?

No ale bez przesady Diablo 3 ruszy,Skyrim na minimalnych też działa dość dobrze

Wymagania zalecane :

1. Windows® Vista/7/8 (najnowszy Service Pack)
  2. Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz lub AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz
  3. 2 GB RAM
  4. NVIDIA® GeForce® 260 lub ATI Radeon™ HD 4870 lub lepsz

Jak widać, wymagania zalecane do Diablo 3 są jak na współczesne gry bardzo, bardzo małe, ale i tak delikatnie przerastają twój komputer. Prawdopodobnie masz rację i Ci pójdzie, ale nie liczyłbym na żadną większą płynność rozgrywki. Zresztą niech może wypowiedzą się osoby który grały w D3 na jakiś słabszych komputerach i powiedzą jak to wygląda.

Co do BF3, Assasynów itd, nie ma za to najmniejszych szans na normalną rozgrywkę.

Wymagania zalecane : Windows® Vista/7/8 (najnowszy Service Pack) Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz lub AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz 2 GB RAM NVIDIA® GeForce® 260 lub ATI Radeon™ HD 4870 lub lepszJak widać, wymagania zalecane do Diablo 3 są jak na współczesne gry bardzo, bardzo małe, ale i tak delikatnie przerastają twój komputer. Prawdopodobnie masz rację i Ci pójdzie, ale nie liczyłbym na żadną większą płynność rozgrywki. Zresztą niech może wypowiedzą się osoby który grały w D3 na jakiś słabszych komputerach i powiedzą jak to wygląda.Co do BF3, Assasynów itd, nie ma za to najmniejszych szans na normalną rozgrywkę.

Mi tam aż tak lagi nie przeszkadzają,więc może

A jakby sutuacja wyglądała z ARMĄ 3?

Mój kom:

Procesor:Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 3.00GHz

Ram:2Gb

Karta grafiki:GeForce 210

Jak cos jeszcze trzeba to piszcie

Chodzi mi o to czy będzie działac na najniższych ustawieniach.Jak by co grałem w LOLa(przed wymianą karty graficznej) z 10-5 fps i jestem w Platyna 1