Czy pójdzie mi Lineage 2?

Intel® Core2 Duo CPU

T5550 @ 1.83GHz

989MHz,2.00GB RAM

NVIDIA GeForce G 105M

Na privach C4-Gracia-H5 az do kroniki GoD Ci pojdzie bez problemu, stary client chodzi o wiele lepiej od clienta GoD, ale o officialu zapomnij bedziesz mial straszne lagi i sciny, moze pve dasz rade grac, o siegach i pvp na officialu, ktore jest essensja tej gry tez mozesz zapomniec.

Ktos pisal na forum 4game (officiala PL) ze aktualnie client wykorzystuje 1 rdzen taktowany do 2,6-3.0Ghz + 3GB ram + grafike (jakas w miare), bo dawny silnik gry jest po prostu za stary i zle zoptymalizowany. O dysku SSD nie bede pisac... Szkoda slow.

Czy jesteś w stanie podać mi jakiś polski priw na którym będę mógł sobie spokojnie pograć ?

jesli chodzi o h5 to kolego powiem Ci ze chyba tylko dex sie zdaje, sam tam gram olalem offa x5 wrath zapraszam :)

W sumie zalezy tez jaka kronika Cie interesuje.

Serverow jest bardzo duzo, polska strona na ktorej oglaszaja sie polskie servery jak i zagraniczne to http://forum.lineage2.com.pl/

Dodatkowo masz cos takiego jak Lineage2 top100/200 i hopzone na ktorych sa rankingi serverow java (zazwyczaj servery 4fun padajace po pol roku max)

Jak kolega napisal jesli nie straszne ci low ratowe servery to Dex (x5) jest dobra opcja, ale jest tez duzo innych.

No oficjalu to sciny sa nawet na dobrych kompach, c4 ze spokojem.

ja gram teraz na l2evoke.com , super server polecam :)

Poszukuje servera c4 zna ktoś takowy?? Wszystkie które znalazlem w sieci albo sa na wymarciu albo to tylko wałki.

Poszukuje servera c4 zna ktoś takowy?? Wszystkie które znalazlem w sieci albo sa na wymarciu albo to tylko wałki.

www.l2evoke.com

Intel® Core2 Duo CPU

T5550 @ 1.83GHz

989MHz,2.00GB RAM

NVIDIA GeForce G 105M