Czy pójdzie mi MW3?

A więc tak proszę Was o odpowiedź, czy pójdzie mi MW3 na moim lapku. Oto jego parametry:

Intel Core 2 Duo T6600 2x2.2GHz

Nvidia GeForce 220m

Ram 4 gb

Windows 7 home basic 64 bity

Łącze 4 mb/s

Dodam, że w MW2 mogłem pograć spokojnie na średnio-wysokich.

Wejdź na http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/ , wybierz grę i sprawdź.

Ta strona źle pokazuje, pisało mi, że fifa 12 nie pójdzie na minimalnych a chodzi na średnich 1600x900, wiele osób skarży się na ową stronę.

Bo pewnie ty, jak i te wiele osob, nie patrzy na poszczegolne kryteria, tylko luka na ten znaczek na samej gorze, czy pojdzie, czy nie.

Nikt chyba tak ciemny nie jest, żeby patrzeć tylko na znaczek u górze. Co nie zmienia faktu, że ja nie wierzę tej stronie.

Jeżeli lubisz grać na minimalnych z 20 fpsami to zagrasz. Lapek nie podoła.

Nie wazne czy lapek czy pcek, wazne co ma w srodku. Mysle ze spokojnie na tych min/srednich odpalisz, moze jak dasz szejdera na min to kto wie, na wysokich moze odpalisz.

Dobra, wielkie dzięki za pomoc, temat można zamknąć. Postanowiłem, że pierw dla bezpieczeństwa ściągnę pirata, zobaczę jak hula i potem kupie oryginała (najwcześniej we wtorek). Tak więc niech Bóg mi dopomoże.

Z tego co mi wiadomo to mw3 lata na takim samym silniku graficznym co jego starszy brat więc sądzę, że powinno być ok.

Nie wazne czy lapek czy pcek, wazne co ma w srodku. Mysle ze spokojnie na tych min/srednich odpalisz, moze jak dasz szejdera na min to kto wie, na wysokich moze odpalisz.

Blad. Taktowania kart draficznych itp sa inne od tych w PC. Tak wiec jak w lapku masz grafike x 1GB DDR5 i masz z takim samym oznaczeniem grafike y w PC nie znaczy ze jest taka sama.

Z tego co mi wiadomo to mw3 lata na takim samym silniku graficznym co jego starszy brat więc sądzę, że powinno być ok.

Ta ale jest lekko podrasowany, troche ostrzejsze textury i jakosc oswietlenia lepsza.

Co do tego na czym grasz... lepiej sciagnij tego pirata bo nie wiem na 100% czy bedzie chodzic dobrze.

Moim zdaniem to pójdzie ci to , gdyż ta gra to jest to samo co 2 (tak jak kolega wyżej troche bardziej szczegółowe , ale możesz zmienjszyć ustawienia).Ale szczerze samej gry nie zabardzo polecam , bo tam są tylko nowe mapki i tyle.

Jeżeli się nie mylę to jest to ten sam silnik , więc powinno chodzić na średnio-wysokich , ostatecznie w mniejszej rozdzielczości :)

Cienie na minimum, antyailsing (wiem ze to sie inaczej pisze) wylacz calkowicie albo najmniejszy, wygladzanie krawedzi (jesli to nie to samo co anty...) na minimum, a reszte mozesz rozdac jak chcesz.

PS: Karty graficzne w notebookach sa duzo mniej wydajne od tych w PC-tach ;) (tak jak napisal kolega 3xUp)

Dołaczam się do tematu:

Procek:Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz

Ram:2Gb

Karta Graficzna: GeForce 7600GT 256mb

Dołaczam się do tematu:Procek:Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz Ram:2Gb Karta Graficzna: GeForce 7600GT 256mb

Pograsz, jeżeli grałeś w mw2 na wysokich to masz w banku. Sam miałem podobny sprzęt i mw2 mi hulał na wyższych. Na 1024x768, AA2 i wszystko na low-med pociągnie z 40-80 FPS. Czemu tak dokładnie? I'm Prophet :D

Ok dzieki. To jeszcze jedno pytanie a w multi nie bede miał problemów z płynnoscią?? Bo głownie mi na tym zalezy.

Nie powinieneś mieć żadnych problemów, seria CoD cały czas używa przecież tego samego silnika co pierwsze Call of Duty (Quake Engine 3) tak więc nie ma się raczej co martwić.

A więc tak proszę Was o odpowiedź, czy pójdzie mi MW3 na moim lapku. Oto jego parametry:

Intel Core 2 Duo T6600 2x2.2GHz

Nvidia GeForce 220m

Ram 4 gb

Windows 7 home basic 64 bity

Łącze 4 mb/s

Dodam, że w MW2 mogłem pograć spokojnie na średnio-wysokich.