Siemka.
Pytanie jak w temacie: pójdzie mi?
Mój komputer:
System operacyjny: Windows XP SP3
Karta graficzna- ATI Radeon HD 5570 1GB
Procesor- Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
RAM- 3GB
Siemka.
Mój komputer:
RAM- 3GB
nie pobieraj nawet.
na low bedzie Ci i tak klacic.
na starym kompie : core 2 duo 2,93Ghz , 4Gb ram i GF 9500Gt 1GB na low slabo chodzilo.
No dobra...
Dzięki za odp.
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
Sprawdz sobie na tej stronie, a noz na low ruszy
Ta strona pokazuje faktyczne wymagania gry i porownuje z twoim sprzetem ale wiedz ze to tylko teoria
Sprawdz w teorii a potem pobierz i w praktyce
Sorki za UP rozpedzilem sie z komentarzem ze nie pojdzie ( lepiej dac szanse uzytkownikowi ) ^^
pozdrawiam
Możesz spróbować, ale po za ustawieniem na low musisz w pliku konfiguracyjnym wyłączyć kilka rzeczy (zmniejszyć dystans renderowania, wyłączyć renderowanie trawy, cieni etc)
Hmm szlo mi na podobnym kompie na maxymalnych wiec nie wiem w czym problem bynajmniej u mnie nic nie tachało.]
Ja radzilbym sprobowac moze jak nie na najwyzszych to na low pograsz.
podobnym ? na maxymalnych ? nie wiesz co ty piszesz
tak maxymalnych to trzeba miec 3x jak konf. podana wyzej.
na moim core duo 2x 3.1GHZ, 4GB ram i GeForce GTS 250 512mb owszem, grać się dało... na low, 15-30fpsach i znacznych spadkach framerate w co ciekawszych momentach. Gra zoptymalizowana jest stosunkowo dobrze, bez narzekań, to po prostu wina sprzętu nie proporcjonalnego do wymagań gry.. Ale fajnie rezało się nawet z takimi fpsami, był fun
ja moge pograc na max detalach ^^ nie chwalac sie
gra jest poprostu nowa a wielu uzytkownikow ma paro letnie piecyki i chca aby gry 2012/2013 chodzily ale to juz nie takie proste
Siemka.
Mój komputer:
RAM- 3GB