Czy pójdzie mi PoE?

Jak w temacie, czy pójdzie mi PoE? Chodzi mi główie o kartę graficzną, ponieważ ostatnio mi się zepsuła i jestem na zintegrowanej 256MB. Z góry dziękuje :)

.............................. Może chociaż napiszesz jaka to karta? Najlepiej podaj nazwę płyty głównej.

256 mb mi to dużo nie mówi można uruchomić nawet na 64mb tylko musi być wydajna

Przepraszam za brak danych, już uzupełniam. Wszystko jest na screenie

post-33764-0-15886700-1413038927_thumb.g

nie liczył bym na wiele a pozostałe podzespoły ?? ale zawsze możesz spróbować nie całą 1h się ściąga

W poe w plikach możesz ustawić grafikę pod typowe tostery, poszukaj w google. Polega to na tym, że otwierasz któryś plik w notatniku i w odpowiedniej linijce zmieniasz odpowiednią cyferkę. Oczywiście gra wygląda wtedy jak jedno wielkie gówno, ale na cudy nie masz co liczyć z taką kartą.

Na moim starym kompie z integrą 64mb działało(co prawde musiałem grać na tych ''specjalnych'' ustawieniach by nie było za wiele ścinek).

ten GF jest karta z bardzo niskiej polki ale mysle ze na ultra low pograsz ale przy wiekszych zadymach bedziesz miec pokaz slajdow. PoE nie ma duzych wymagan ale twa karta ma 64bit szyny danych wiec istna karta biurowa do worda :(Moim skromnym zdaniem pobierz PoE i sprawdz sam. To tylko pare giga.

Jak w temacie, czy pójdzie mi PoE? Chodzi mi główie o kartę graficzną, ponieważ ostatnio mi się zepsuła i jestem na zintegrowanej 256MB. Z góry dziękuje :)