Czy pójdzie mi The Crew?

Tak jak w temacie, pójdzie mi The Crew na kompie?
Specyfikacje komputera : Inter Core 2 Duo 2,53 GHz 4GB ramu Nvidia GeForce 9600 GT? Chociaż na minimalnych?
Słaby bo słaby ale nie mam teraz kasy na nowego kompa :/

Inter? Mediolan?

Nie no, żarty żartami, ale The Crew raczej nie pójdzie na tym sprzęcie. ;/

Jeżeli to coś rodzaju E5200 to nie, bo sam na tym procu z lepsza grafą śmigałem i to mordęga, na pewno nie pójdzie.

Jeżeli to coś rodzaju E5200 to nie, bo sam na tym procu z lepsza grafą śmigałem i to mordęga, na pewno nie pójdzie.

a kręciłeś tego E5200 (minimum do 3,20) ? (tak poza tematem)

Wg minimalnych to potrzebne są 4 rdzenie na procku, żeby odpalić The Crew, więc na tym core 2 duo Ci nie pójdzie.

Tak jak w temacie, pójdzie mi The Crew na kompie?Specyfikacje komputera : Inter Core 2 Duo 2,53 GHz 4GB ramu Nvidia GeForce 9600 GT? Chociaż na minimalnych?Słaby bo słaby ale nie mam teraz kasy na nowego kompa :/

Na minimalnych ustawieniach graficznych powinieneś mieć średnio 20 fps (spadki do 10 oraz w porywach do 35 klatek na sekundę).

Na minimalnych ustawieniach graficznych powinieneś mieć średnio 20 fps (spadki do 10 oraz w porywach do 35 klatek na sekundę).

- Gra ma limit na 30fps.

A tak w temacie płynnej gry byś na 100% nie ujrzał .

- Gra ma limit na 30fps.A tak w temacie płynnej gry byś na 100% nie ujrzał .

Limit 30 fps na PC? Śmiałem się kiedy zdejmowałem go.

a kręciłeś tego E5200 (minimum do 3,20) ? (tak poza tematem)Wg minimalnych to potrzebne są 4 rdzenie na procku, żeby odpalić The Crew, więc na tym core 2 duo Ci nie pójdzie.

Gralem na i3-2310M, 4 ramu i geforce610M wiec odpali. Co prawda nie gralo sie najlepiej ale odpalilo ;)

Ja grałem na drugim lapku z

i3-3120m

4 GB ram

645m

i miałem po 30-40 fps na niskich detalach (sciągłem od razu ten lock na fps). Tylko, że jak wjeżdżałem do NY, albo innego dużego miasta, to miałem istny pokaz slajdów. Zużyci ram przekraczało 3.6 GB i już wyskakiwał błąd, że w systemie brakuje pamięci. Do tego procek prawdopodobnie nie wyrabiał, bo strasznie rwało - szczególnie jak jechałem + 200 km/h w mieście.

Nawet jak zadziała to co to za przyjemność grać w samochodówkę na low detalach?

Dziękuje wszystkim za odpowiedź.

Tak jak w temacie, pójdzie mi The Crew na kompie?
Specyfikacje komputera : Inter Core 2 Duo 2,53 GHz 4GB ramu Nvidia GeForce 9600 GT? Chociaż na minimalnych?
Słaby bo słaby ale nie mam teraz kasy na nowego kompa :/