Czy pójdzie?

Hejka posiadam taki sprzęt: procesor: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 2,75GHz, Ram: 4gb (posiadam laptopa)
Czy na takim sprzęcie nawet przy b.niskiej grafice uda mi się w miarę sensownie pograć?

Jaką masz kartę grafiki? Jeśli coś w stylu GeForce GTX 450 to możesz próbować na low. Wąskim gardłem może się okazać tylko 4 GB RAMu, które zapewne jest w tandemie z marnym HDD 5400 RPM. Jeśli masz integrę to będzie jeszcze jeszcze gorzej.

Aha, pamiętaj też, że jest duża różnica w fps między starszymi lokacjami, a tymi z Legionu.

Możesz też pobrać triala i sprawdzić jak to będzie wyglądało. Zawsze to lepsze niż przypuszczenia i zgadywanie.

Możesz też pobrać triala i sprawdzić jak to będzie wyglądało. Zawsze to lepsze niż przypuszczenia i zgadywanie.

Nie do końca, gdyż na trialu nie zobaczy nowych krain, które od Cata w górę są lepiej zrobione, posiadają więcej detali itd. Chociaż jakbyś ściągnął triala i przeszedł się do org/sw i zobaczył jak chodzi to zawsze można +/- sobie oszacować jak będzie chodziło w innych warunkach.

Na LOW moze pojdzie ale na World bossach i rajdach bedziesz miał pokaz slajdów

Na 1360x pojdzie napewno...przeciez on nie pisze o full hd...

Hejka posiadam taki sprzęt: procesor: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 2,75GHz, Ram: 4gb (posiadam laptopa)
Czy na takim sprzęcie nawet przy b.niskiej grafice uda mi się w miarę sensownie pograć?