Czy pójdzie?

Witam, tak to znowu ja, z tym samym, denerwującym pytaniem czy ów gra mi pójdzie? (napiszcie na jakich detalach)

Intel Core i7-5500U CPU 2.40 Ghz

RAM 4 Gb

AMD Radeon R9 M375 - 4 Gb

Ps. Z góry przepraszam wszystkich, którzy mają już po wyżej uszu, wałkowania w kółko tego samego pytania coraz to do innej gry.

Z tego co się orientuje to gra nie ma jakichś super uber wymagań a do tego bardzo przyzwoitą optymalizację. Z twoim sprzętem spokojnie: Medium na 100% komfortowo pograsz. Na temat wyższych detali się nie wypowiem bo sam nie mam pojęcia.

Okey, dziękuję bardzo za pomoc, nie mniej jednak będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś się wypowie na temat wysokich/najwyższych detali. <3

gram w ta gre dokladniej bede wracal do gry a mam i5 i gralem na najwyzszych detalach a laptop nawet nie zaczol wariowac wiec raczej i tobie bedzie smigac bez problemu nawet jak by sie dalo podkrecic grafike w grze

HD - 1366x768 = low, medium - 60 klatek może wyciśniesz.

Gra zainstalowania, temat do zamknięcia, dodam jeszcze iż mogę grać na full detalach przy 60 fps ze spadkami do 50 *.*

Czy gra pojdzie mi na laptopie

Procesor: Intel Core i3-2330M CPU 2.20 GHz

Ram: 4gb

i karta graficzna AMD Radeon HD 7400M Series ?

Laptop za nowy nie jest . Prosze o pomoc przy wlaczaniu wyskakuje mi critical error 6

Yy przyjacielu drogi po co wrzuciłeś 2 posty pod tematami o tej samej treści i do tego założyłeś temat też o tej samej treści? Po drugie w kwestii criticala to zrób screena i wrzuć co Ci się pojawia. Na Twoim laptopie powinno ruszyć, ale na jakąś wielką wydajność bym się nie nastawiał.

Witam, tak to znowu ja, z tym samym, denerwującym pytaniem czy ów gra mi pójdzie? (napiszcie na jakich detalach)

Intel Core i7-5500U CPU 2.40 Ghz

RAM 4 Gb

AMD Radeon R9 M375 - 4 Gb

Ps. Z góry przepraszam wszystkich, którzy mają już po wyżej uszu, wałkowania w kółko tego samego pytania coraz to do innej gry.