Witam, jestem ciekaw czy powstają w ogóle jeszcze tego typu gry, z grafiką na współczesnym poziomie i co w ogóle sądzicie o takich grach? Ja miałem okazję grać jedynie w reddragona, ograniczona liczba tur na dzień, liczba akcji skończona, robisz swoje i masz "wolne" na cały dzień. Nigdy tak nie jest do końca ale przynajmniej nie wymaga to pilnowania konta non stop. A co wy o tym sądzicie? Czy tego typu gry są zarezerwowane dla strategii? Czy może i w rpg mają rację bytu?
Czy powstają jeszcze gry turowe?
Jedyne co mi do głowy przychodzi to Arena Albionu ;D
FT jest taką grą masz 150 akcji i wolne
FT jest taką grą masz 150 akcji i wolne
Football Team ?
Nie wiem czy znasz czy nie, i czy ci się spodoba ale proszę ^^: mfo ref link>>> ty nic nie tracisz ja zyskuje xd http://v3.my-fantasy.net/?ref=13104
www.v3.my-fantasy.net -> Jeżeli nie chcesz ref linka

Football Team ?
tak chodzi mi o Football Team widze ze juz znasz
Widać JunioRr, że nabijanie postów nie idzie Ci trudno, a co do turówek to też bym w jakąś pograł, w tej chwili nie mam za dużo czasu, więc można by było sobie pograć czasem
@edit
sorry, JuniorR, nie dam Ci kolejnego powodu do nabicia posta.
Ale tak z tego co widzę to strasznie kiepskawo z nimi Czemu? Kiedyś było tego więcej, nie przyjęły się? Czy więcej $ jest na non-stopach?
Widzisz, jeżeli chodzi i zarobki, to saga Final Fantasy jest świetnym dowodem, że turówki mają multum fanów i świetnie zarabiają dla twórców. Jednakże w świecie mmo już taki system się nie sprawdza, przez internet ludzie wolą dynamikę, dlatego być - może i są, ale czy jeszcze powstają to odpowiedzią jest: "Raczej nie".
A może Atlantica online, jest turowa i mmo grafa może nie najlepsza ale pasujem skile wmiare efektowne a postacie wyglądają ładnie. Chociaż dopiero zacząłem grać to mi się podoba jesli ktoś jest zainteresowany niech pisze na gadu. cały czas na niewidoku.
Sory nie zauważyłem że jest napisane na przeglądarkę sory.
Qent, a na którym serwerze grasz? O ile dobrze sobie przypominam to mam na jakimś serwerze 60+ lvl, ale nie za bardzo wiem na jakim, więc jeśli byłoby to pewne, że chciałbyś pograć ze mną, nie wiem czy była by potrzeba zmiany serwera o ile dopiero zaczynasz, jeśli zdecydował byś się na tą zmianę na pewno bym Ci na początku rzucił groszem, o ile to inny serwer[ten sam], of course;d
Asterek a może tak tego typu pytania na priv?
Część osób też źle zrozumiałą moje pytanie, nie chodzi mi o gry z walką rozgrywaną w trybie turowym, tylko o gry turowe, gdzie danego dnia możesz zrobić np 20 akcji - zaatakować, leczyć się czy coś w ten deseń, tak by np po pracy pograć godzinę, i nie być w plecy względem innych. Oczywiście nie mam na myśli, że po tej godzinie już nic nie można robić, ale to są już opcje zbędne, przeglądanie sklepów, rozmowa, planowanie działań. Te gry o których tutaj wspomniano w jakimś stopniu są turowe, jednak taki pełno turowych prawie nie wymieniono, a jak już to mimo wszystko stare...
Tak niedawno powstała. Jak sie nie mylę są jeszcze OBT więc zapraszam. (troszkę monotonna w czasie expa)
www.kongregate.com/games/synapticon/tyrant
Powstają ale są coraz rzadziej produkowane oraz promowane. Całą esencję gier przejęły zwykłe mmorpg nastawione na dynamikę. Ja proponuję pograć Ci w Dofusa.
Powstają ale są coraz rzadziej produkowane oraz promowane. Całą esencję gier przejęły zwykłe mmorpg nastawione na dynamikę. Ja proponuję pograć Ci w Dofusa.
Jeśli już chodzi o gry "zwykłe" dynamiczne to polecam porządny tytuł bardzo rozbudowany i oblegany przez graczy. Jak na zwykła grę MMOvia bije inne 5 do 0 polecam sprawdzić
http://cs.r2games.com/
PS: gra ma wbudowany exp bot z tego co pamiętam możemy farmic na nim ok. godziny dziennie ale nie che wprowadzić w błąd.
Witam, jestem ciekaw czy powstają w ogóle jeszcze tego typu gry, z grafiką na współczesnym poziomie i co w ogóle sądzicie o takich grach? Ja miałem okazję grać jedynie w reddragona, ograniczona liczba tur na dzień, liczba akcji skończona, robisz swoje i masz "wolne" na cały dzień. Nigdy tak nie jest do końca ale przynajmniej nie wymaga to pilnowania konta non stop. A co wy o tym sądzicie? Czy tego typu gry są zarezerwowane dla strategii? Czy może i w rpg mają rację bytu?