1.Tera Online
2.SMITE
3.War thunder
Mój PC to:
1GB ramu
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+
Microsoft Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3 (build 2600)
GeForce 9500 GT
1.Tera Online
2.SMITE
3.War thunder
Mój PC to:
1GB ramu
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+
Microsoft Windows XP Professional Dodatek Service Pack 3 (build 2600)
GeForce 9500 GT
Ciężko wejść na stronę danej gry i sprawdzić wymagania, lub wejść na mmorpg.org.pl poszukać gry w zakładkach po prawej stronie i sprawdzić wymagania?
Ciężko wejść na stronę danej gry i sprawdzić wymagania, lub wejść na mmorpg.org.pl poszukać gry w zakładkach po prawej stronie i sprawdzić wymagania?
Sorki no ale ja nie ogarniam wymagań... Ake według programu "can you run it?" to tera jakoś przejdzie war thunder też lecz bardzo chciałbym zagrać w smite a ona twierdzi, że mam za słaby proc, grafe i ram
Nie ''pujdą'' ,lecz pobiegną...
Nie miałem na myśli wymagań...tylko ortografii - jak już się decydujesz założyć temat to chociaż ''wygoogluj'' jak się pisze ''pójść''
Nie ''pujdą'' ,lecz pobiegną...
nice, dzięki
Z tym ramem to ja nie wiem...
Tera - odpada
Smite - low ?
War Thunder odpada,
Dokup ramu
I zmień na pewno kartę wiem co mówię bo miałem ją ona jest 1GB DDR2 geforce 9500 GT biurowa. Tera Online na pewno możesz zapomnieć, War thunder możesz zapomnieć ja nie mogłem latać na moim sprzęcie, smite powinno chodzić. No i ramy dokup jak radzą, a jaka filozofia wejść na byle jaką stronę i sprawdzić minimalne wymagania.
Sorki no ale ja nie ogarniam wymagań... Ake według programu "can you run it?" to tera jakoś przejdzie war thunder też lecz bardzo chciałbym zagrać w smite a ona twierdzi, że mam za słaby proc, grafe i ramna prawdę?? nie polecam tej strony :/ to tylko kłamstwo
na prawdę?? nie polecam tej strony :/ to tylko kłamstwo
Niby dlaczego kłamstwo ? Stronka odczytuje specyfikacje twojego kompa i porównuje je do wymagania gier. Co w tym złego? Gdzie tu jest jakiś przekręt/kłamstwo ?
Jest jednak różnica między odpalenie gry a chodziła płynnie.
@Deimond
W War Thunder, Smite gram bez problemowo na tej karcie graficznej, w tera na low
Komputer za 500zł, nie oczekuj wiele.
A może pójdziesz do szkoły na lekcje języka polskiego ? A odnośnie tematu http://systemrequirementslab.com/cyri aczkolwiek trochę ta stronka zawyża wymagania.
TERA - pojdzie max 10fps ze spadkami do zera,
SMITE - 10-15fps ze spadkami do zera.
War Thunder - na mega low ustawieniach z wylaczeniem wszystkiego na rozdzialce 1024x768 - nawet z 30fps.
Skorzystaj z tej stronki - http://systemrequirementslab.com/cyri ( wpisujesz nazwe gry, wykrywa twoje podzespoly i ocenia czy twoj piecyk jest w stanie uciagnac gre. Oczywiscie nie zawsze sie sprawdza ale w 80% tak. )
Heh czyli muszę sobie te gierki darować No ale jak by nie było to ja ten komp kupiłem z 7 lat temu:(
Miałem bardzo podobnego kompa i TERA ze SMITEm poszły spokojnie (ustawienia niskie, ale poszły- 7-letni, 2gb ram, gt520, intel core 2 duo 2,13), więc jakbyś dokupił 1 GB ramu, to miałbyś prawdopodobnie bliżej do zagrania w te dwa tytuły. Nie sądzę także aby były jakieś większe problemy z 'samolotówką'. Ram, to może Cię uratować przed wymianą droższych podzespołów.
nice, dzięki
ktoś tu chyba nie wie co to ironia.
z 1 gb ramu nei ma siły aby Ci to chodziło, chyba, że lubisz grać na pokazie slajdów.
w dzisiejszych czasach 1 gb ram nie ma bytu... teraz minimum to podstawowe 4gb, a dla lepszego komfortu 6gb/8gb.
a ja mam pytanie mam podobnego kompa tylko że mam GeForce 9600 GT i 3gb ramu a procek ten sam i czy tera pójdzie mi chociaż na low i będzie działać w miarę płynnie?