Witajcie. Chciałbym rozpocząć moją przygodę z Terą ale jestem graczem pvp. Z tego co słyszałem Tera jest raczej nastawiona na pve. Mam nadzieję że w grze istnieje jakieś pvp i profity z nim związane czy raczej jest jak w np metinie czysta satysfakcja z pokonani przeciwnika i nic więcej? Jest coś podobnego jak np w Aion . Specjelne sety pvp jakieś pkt zbierane za zabijanie graczy (ap w aion) ?
Czy pvp w tera istnieje?
Jak ja kiedys zaczełam grać w TERE. Podajrze serwer (pvp). To pełno tam było pkerów. Więc jakieś PVP napewno istnieje.
ok no przynajmniej są pk bedzie sie na co wkurzać. a co do jakiś nagród za pvp jest cos takiego jak obrona twierdz jakies mass pvp?
Istnieją battlegroundy ale opłaca się na nie q tylko podczas eventów oraz co niedziele jest wielka wojna gildi , gildie które są w top 20 dostają nagrody oczywiście istnieje również pk jak i zwykłe duele.
Gamefoge to p2w nie inwestujesz kasy jesteś nikim każdy ma cię na hita płacący a ty bijesz i bijesz i ubić nie możesz.
O.o pierwszy raz słyszę
CZy ja wiem grałem trochę czasu w Aion i spokojnie dawałem rade na 2tp z graczami p2p że tak ich nazwę
Aha czyli jak w Metinie czysta satysfakcja o ile wiesz o czym mówie