Czy są jacyś muzycy z Lublina? :D

Cześć!

Tak, wiem że to forum mmorpg ale jestem już kuźwa zdesperowany (okej, może to za mocne słowo ale inne nie przychodzi mi teraz na myśl :C)

Otóż poszukuję osób do sklejenia składu, który grałby coś z mocniejszym pier******ciem, chodzi mi o muzykę metalcore/deathcore. W Lublinie mam całkiem przyjemną salkę na próby więc drogo by nie wychodziło (16 zł od osoby)

Sam gram na gitarze, mogę troszeczkę podrzeć mordę na cleanach (xDDD) :)

Ktoś coś? :D

ehh mieszkam troche dalej :<<

warn_ico.png
Również czuję ten ból :(.
Tym razem tylko ostrzeżenie słowne
~Leman

http://gitarzysci.pl/potrzebny-muzyk-zagram-w-zespole-f19.html?sid=b41e08ad24de0dc21cedcaac853a4058 Polecam popytać tutaj napewno szybciej znajdziesz niż tutaj, ja niestety chciałbym ale mieszkam od ciebie 200km dalej :P

@up tam już mam temat :P

Z tego co widzę to Lublin to jedna, wielka, muzyczna dolina :/

W sumie ja jestem z LBN ale teraz to mam tylko perkę elektryczną i nie wiem czy chcę grać w zespole teraz :D

A to mój poprzedni band :D, oczywiście ja Drum ;P

https://www.youtube.com/watch?v=CBzsHe6luCU

Stary, gdybyś tylko był ze Szczecina.. sam właśnie szukam składu do metalcore/post-hardcore. Niestety Szczecin cierpi na deficyt perkusistów.

Jeśli moje plany wypalą to po maturce od razu wyjeżdżam do Wrocławia, i może tam będzie lepiej...

Lublin to wylęgarnia kozackich kapel, ale nie metalcore czy innych pierdół bez mocy, tylko prostego i niemodnego hardcore. Trzeba wiedzieć gdzie się obracać.

Cóż, zawsze warto spróbować. ^^

Mogło to zabrzmieć jak hejt, ale prostuję - nie miałem zamiaru kogokolwiek obrazić ;). Chodzi o to, że w Lublinie jest spora scena hc/punk, a te wszystkie 'core, są ostatnio popularne, ale nie ma z kim tego grać. Kuce go hejtują, hardkorem też nie jest. Taka hybryda, która ma własnych odbiorców.

To akurat prawda, core w Polsce dopiero raczkuje, ale spróbuję ;) W ostateczności zabiorę się za rapcore... xd

Aktualnie w samym Lubelskim jest kilka zespołów, które całkiem fajnie grają. ;) Z moim "aktualnym" zespołem ostatni koncert gram 10go, i potem się żegnam, bo oni przechodzą na jakiś brutal death metal, dla mnie niestety, czy stety, za mocno. :)

Lepsze to niż nu-metal, albo jakieś kuc-metale prosto z woodstock'u ;)

Niee, to nie dla mnie ;) osobiście metalcore jest dla mnie najlepszym rozwiazaniem, głównie ze względu na moje zamiłowanie do melodyjnosci utworów i mocnego growlu ;) na takiej muzyce się wychowałem i taką muzykę chce grać ;)

Ziomek, podbij do mnie na pw, podeśle Ci kilka fajnych rzeczy, żeby prywaty w temacie nie robić ^_^

Cześć!

Tak, wiem że to forum mmorpg ale jestem już kuźwa zdesperowany (okej, może to za mocne słowo ale inne nie przychodzi mi teraz na myśl :C)

Otóż poszukuję osób do sklejenia składu, który grałby coś z mocniejszym pier******ciem, chodzi mi o muzykę metalcore/deathcore. W Lublinie mam całkiem przyjemną salkę na próby więc drogo by nie wychodziło (16 zł od osoby)

Sam gram na gitarze, mogę troszeczkę podrzeć mordę na cleanach (xDDD) :)

Ktoś coś? :D