http://mmorpg.org.pl/forum/topic/73892-moderator-czyli-sedzia/?mode=show - w tym temacie wyraznie widac przyklad hipokryzji, a skoro kazdy moze zakladac ankiety i to durne to ja tez moge . A mnie serio wkurza takie negatywne uogolnianie
Czy SiLuS jest hipokryta?
Nie. Nie każdy gracz to fanboy.
Nawet w takiej ankiecie jak Twoja Sildu jestem w mniejszości T_T
@Loor - ja tam nie widzę hipokryzji. Napisz wprost o co chodzi, inaczej ten temat będzie wyglądać idiotycznie.
To już wygląda idiotycznie. Robienie tematu o innym użytkowniku w taki sposób powinno być karane jak za obrazę.
Luz, mam duży dystans do siebie, ba, czuję się nawet wyróżniony, dziękuję Loor że zrobiłeś ze mnię "gwiazdę"
//edit
Zagłosowałem na "Tak" ;]
@Ammon
Chodzi o to, że w zalinkowanym temacie użytkownik SiLuS napisał:
Jezu, widzę że fanboye gw2 po burzliwej dyskusji z moderatorem Might Tay są oburzeni że ktoś ma inne zdanie nt. gw2. Moderator to też użytkownik forum i ma prawo wypowiadać się gdziekolwiek
Choć sam w "Twoje MMO" ma GW2. Sama ankieta to forma żartu, zapewne, i nie należy jej traktować zbyt poważnie.
Czyli, że jak gra w GW2 oznacza, że sam jest fanboyem? No chyba, że źle zrozumiałem. Albo to wy (ludzie po Loor) źle rozumiecie pojęcie obiektywności. Według mnie, chłopak pomimo tego, że gra w GW2, dostrzegł hipokryzję "fanboyów" GW2.
Generalnie to ostatnio zauważyłem mocne zabarwianie faktów u niektórych osób, a nawet przekręcanie faktów. Jak się nie umie dyskutować (tzn. akceptuje się fakt, że na świecie są ludzie z innymi poglądami niż ty), to się nie dyskutuje.
Pisałem ogólnie, a nie o Panie wyżej.
@3up - Alez nie ma za co, gratuluje slawy
@2up - dokladnie, przeciez sam stwierdzilem ze to durna ankieta (jak wiekszosc ankiet na tym forum).
@up - dokladnie, niektorzy serio przekrecaja fakty... czy to ze ktos zalozyl wyzej wymieniony temat o Might Tay akurat w trakcie dyskusji (swoja droga - o ile sie nie myle to taka dyskusja trwa juz rok, jak nie dwa a jakos takich sytuacji nie bylo ), a jakos nikt wczesniej nie zlozyl skargi. Wiec po co te uogolnienia? Nie mam pojecia...
Zamykam temat, bo zaraz pewnie będą kłótnie i litry spamu.
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/73892-moderator-czyli-sedzia/?mode=show - w tym temacie wyraznie widac przyklad hipokryzji, a skoro kazdy moze zakladac ankiety i to durne to ja tez moge . A mnie serio wkurza takie negatywne uogolnianie