Czy sprzedaż golda za € jest legalne?

Czy mogę sprzedać wyfarmione goldy za €??

Raczej w żadnej grze nie jest legalne sprzedawanie golda za prawdziwy hajs bo teoretycznie tracą na tym twórcy takowej gry, więc dziwne pytanie :P To, że nikt sobie nic nie robi z tego zakazu to już inna historia, ale teoretycznie wyłapuje się za to bany.

Tak, jest to nielegalne. W każdej grze jest to nielegalne. Przeczytaj eula które potwierdzasz przy rejestracji/włączeniu gry, to zrozumiesz.

Ok rozumiem, dzięki za szybką odpowiedź.

Do póki nikt cię nie nakryje jest to legalne.

@up to ja cie zabije, nikt tego nie wykryje to znaczy ze legalnie to zrobilem? Cos jest nie tak w tym sposobie myslenia ;)

Tak, jest to idiotyczne myślenie lecz prawdziwe i głupotą jest dziwienie się temu. I loor uważaj jakich przykładów używasz bo twój podchodzi pod bycie psychopatą.

Jak łamiesz przyjęte zasady/regulamin to nie jest to legalne. Co to za herezje mówiące o tym, że brak wykrycia jest równy z legalnością. Sam akt/zrobienie czegoś już jest łamaniem podpisanego regulaminu.

Przykład jest właściwy, przekoloryzowany ale właściwy.

Nagle wszyscy praworządni i mówią co jest właściwe a co nie. Oczywiście łamanie regulaminu jest karane o ile ktoś to wykryje. Przykład jak wcześniej napisałem jest tylko psychotyczny, nie pisałem że nie właściwy. Panie moderatorze mówisz że to herezja co tutaj mówię ale wasz portal jest tego świetnym przykładem.

Nie radziłbym, chyba, że nie zależy Ci na koncie. Parę osób w grze znałem, które marnie skończyły z takim interesem :P.

Niektórzy nawet dostają bana za samo podejrzenie sprzedawania golda, no ale wtedy mogą się bez problemu odwołać i zwykle dawano unbany.

Ogólnie Anet monitoruje cały przepływ golda, także trudno ich wykiwać. IMO jeśli sprzedawać, to tylko wtedy, jeśli komuś nie zależy na koncie i liczy się z tym, że niebawem go złapią. Bo prędzej czy później pewnie to zrobią.

Czy mogę sprzedać wyfarmione goldy za €??