Od dawna się przymierzam do zakupu gw2 a akurat jest promocja na stronie to bym sobie kupił tylko zastanawiam się czy bebechy kompa nie ograniczą mi zabawy.
Proc:i3-2120 @ 3.30GHz
Ram: 4GB DDR3 1337
Grafa: Gigabyte HD7770 1gb oc(fabryczne)
Płyta główna to raczej nie ma wpływu to nie potrzeba pisać.
Ram w niedługiej przyszłości i tak będę musiał dokupić z 4gb.Chodzi mi o kwestie WvW i WvWvW + jakieś eventy i coś co tam jeszcze jest takie "cięższe".A i jeszcze tak na marginesie ile to by było do ściagania?
Czy sprzęt będzie ograniczał niektóre atrakcje gry?
Ludzie nawet z bardzo dobrymi sprzętami do gier mają ogromne problemy z tą grą, mówię tutaj oczywiście o WvW + eventy, a i gra sama w sobie powinna być napisana od nowa pod względem optymalizacji, bo nadal na dzień dzisiejszy jest tragiczna, niby wrzucali jakieś patche, które optymalizują grę, ale dało to bardzo mało.
Sprzęcik masz dobry, jak najbardziej polecam. Myśle że powinno iść na maxach+ jakieś lekkie sciny na wvwvw
z i3 lekkie ściny na wvsw Chłopie przy większym zaludnieniu podczas otwartych walk będzie miał ładne zacięcia, ale do reszty się nada.
Nie ma znaczenia, jak bardzo ten twój komputer jest dobry - na WvW wszyscy kończą na minimalnych ew. średnich przy mniejszym zergu.
Nie ma znaczenia, jak bardzo ten twój komputer jest dobry - na WvW wszyscy kończą na minimalnych ew. średnich przy mniejszym zergu.
Nie wprowadzaj ludzi w błąd, ja gram na ultra i nie mam żadnych ścin na WvW. Dużo ludzi gra komfortowo
Od dawna się przymierzam do zakupu gw2 a akurat jest promocja na stronie to bym sobie kupił tylko zastanawiam się czy bebechy kompa nie ograniczą mi zabawy.
Proc:i3-2120 @ 3.30GHz
Ram: 4GB DDR3 1337
Grafa: Gigabyte HD7770 1gb oc(fabryczne)
Płyta główna to raczej nie ma wpływu to nie potrzeba pisać.
Ram w niedługiej przyszłości i tak będę musiał dokupić z 4gb.Chodzi mi o kwestie WvW i WvWvW + jakieś eventy i coś co tam jeszcze jest takie "cięższe".A i jeszcze tak na marginesie ile to by było do ściagania?