Czy Star Wars The Old Republic jest rzeczywiście darmowe?

Witam. Moje pytanie dotyczy SWToR. Mianowicie, czy darmowi gracze mają takie same szanse jak ci którzy płacą, czy płacące nooby mogą zjechać tych darmowych graczy? Oczekuję na szybką odpowiedź i pozdrawiam :)

Kolego Czyli ja tez jestem noobem bo płace? Słuchaj jezeli chodzi o Batllegroundy jako darmowy gracz mozesz wejsc 5 razy na tydzien,(Tak mi sie wydaje ale pewien nie jestem.)Grajac za darmo polecam przejść tylko Fabułe chyba ze gra zatrzyma Cie na dluzje to wtedy lepiej zaplacic bo nic nie osiagniesz ;) A no wlasnie jak jako gracz darmowy nie mozesz ubrac niektórych itemów ;) Pozdrawiam

Z CD-Action wiem jedno na temat Swotra xd Lepiej płacić abonament niż co jakiś czas dokupywać bajery w item shopie.Taniej wyjdzie.

Przy czym ze Swotr jest tak samo jak z Lotr.Bez płacenia raczej cudów nie działasz chyba że jesteś super no life.

Jest darmowe :)) na pvp 50 lvl gość full is i wygrywam, śmiało graj :)

Witam. Moje pytanie dotyczy SWToR. Mianowicie, czy darmowi gracze mają takie same szanse jak ci którzy płacą, czy płacące nooby mogą zjechać tych darmowych graczy? Oczekuję na szybką odpowiedź i pozdrawiam

Dlaczego obraziłeś graczy płacących? Szczyt chamsta, ciesz się, że gra przeszła na f2p, bo właśnie gracze płacący abonament mogą nazywać graczy darmowych noobami.

Gracze nie mają takich samych szans, ale to powinno być wiadome po samych ograniczeniach..

Generalnie będziesz miał troche mniej, np. zeby miec mounta koniecznie musisz zaplacic. Ja nie płaciłem, a w miare dobrze mi szło. Pewnie ze z 2 pejsejfy sie przydadza, ale nie robi to jakiejs olbrzymiej przewagi.

Nie chodziło mi o to że ci którzy płacą są noobami, tylko o to, że nooby które płacą maja przewagę.

Na to samo wychodzi. Poza tym to logiczne, że jeśli ktoś wydaje na coś pieniądze ma bonusy. F2P jest w tej grze jest tak jakby trialem, a sama subskrypcja kosztuje śmieszne pieniądze.

Nie ma co z tego powodu być złym na wydawców. Na Star Wars TOR wydano olbrzymie pieniądze, coś koło 150 - 200 mln $, starają się, aby przynajmniej część pieniędzy się zwróciła.

Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażenia z powodu mojego postu. Myślę że temat do zamknięcia.Pozdrawiam, Avi.

To zamykam.

Witam. Moje pytanie dotyczy SWToR. Mianowicie, czy darmowi gracze mają takie same szanse jak ci którzy płacą, czy płacące nooby mogą zjechać tych darmowych graczy? Oczekuję na szybką odpowiedź i pozdrawiam :)