Czy ta gra pójdzie mi na moim sprzęcie na średnich?

Witam.

Ogólnie tak jak wyżej.

Oto specyfikacja mojego komputera:

Win7 64 bit

Procesor: Athlon 64 X2 Dual core processor 2.80 GHz

Karta graficzna: GeForce 9500 GT

Ram: 3GB.

Chciałbym aby gra chodziła mi przy 35-40 fps.

I 2 pytanie. Jeżeli ktoś mógłby mi podać kluczyk do HEXa poniżej to byłbym wdzięczny. ( Jakoś nie mogę sie zarejestrować na portalu. Piszę mi, że konto z podobnym IP już istnieje)

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

PS: Jeżeli ktoś miałby kluczyk/konto do GW2 na sprzedaż/wymianę proszę pisać na priv lub gg: 50860004

zapomnij o przyjemnej grze nie będziesz miał stałych 30 fpsów, a na world bosach lub wvwvw maks 5fpsów XD

Z tą kartą możemy zapomnieć o tej grze :D

mozesz mi oddac konto :D

Grałem na podobnym. O ustawieniach na średnich możesz pomarzyć, ostatecznie jak będziesz chodził solo to może da radę, ale jak tylko pojawi się boss, lub parę osób na ekranie (o co nietrudno) pojawią się lekkie problemy. Na low powinno śmigać.

a na minimalnych? Bardzo bym prosił o podanie kluczyka do hexa. Bo ja się zarejestrować w portalu nie mogę.

I jeszcze jedno. Czy gw2 na niskich ustawieniach wygląda tragicznie?

GW2 działa na gorszych procesorach/kartach graficznych. 35-40 fps możesz uświadczyć tylko kiedy nie ma w pobliżu innych graczy (i to przy minimalnych ustawieniach graficznych). Przy world bossach będzie cię ścinać, ale gra jest możliwa.

Aha. Czyli nie ma sensu żebym kupował GW? Starczyło mi grać na minimalnych ustawieniach graficznych. Ale żeby w kluczowych momentach było te 30fps. Słyszałem że gw2 jest bardzo dobrze zoptymalizowany.

Ja mam 9600M GS w lapku i na low da się grać. Gra jest lepiej zoptymalizowana od takiego Wildstar'a, w którego na tej karcie nie da się grać. Czas na nowy Hardware, bo już nawet WoW WoD podniósł wymagania i w sumie na low chodzi tak samo jak GW 2 na low.

Witam.

Ogólnie tak jak wyżej.

Oto specyfikacja mojego komputera:

Win7 64 bit

Procesor: Athlon 64 X2 Dual core processor 2.80 GHz

Karta graficzna: GeForce 9500 GT

Ram: 3GB.

Chciałbym aby gra chodziła mi przy 35-40 fps.

I 2 pytanie. Jeżeli ktoś mógłby mi podać kluczyk do HEXa poniżej to byłbym wdzięczny. ( Jakoś nie mogę sie zarejestrować na portalu. Piszę mi, że konto z podobnym IP już istnieje)

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

PS: Jeżeli ktoś miałby kluczyk/konto do GW2 na sprzedaż/wymianę proszę pisać na priv lub gg: 50860004