Czy ta myszka jest dobra ? (Genius G77)

Mam pytanie mam okazje kupić tę oto myszke (Genius G77) w okazjonalnej cenie ale nie wiem czy jest dobra. Ma ktoś ją dobra jest, nada się do gier ??

Według internetów myszka się szybko psuje i jest bublem

Genius G77?

A co to?

Chyba że miałeś na myśli Natec Genesis G77?

W takim razie napisze w ten sposób.

Nie wymagaj od myszki za ~40zł wytrzymałości i jakości.

Ja z tych tańszych polecam TRACER Nexus TRM-505. Miałem ją przez 2 lata i zero problemów. Teraz oczywiście zamieniłem na lepszą

Wiem, że pytasz o Geniusa, lecz polecam od siebie A4Tech Oscar x747. Myszkę posiadam od grudnia i nie miałem z nią żadnych problemów. Kosztuje ~80zł, ale za taką cenę opłaca się. Pjona

Wiem, że pytasz o Geniusa, lecz polecam od siebie A4Tech Oscar x747. Myszkę posiadam od grudnia i nie miałem z nią żadnych problemów. Kosztuje ~80zł, ale za taką cenę opłaca się. Pjona

popieram mam x747 nie dawno kupione, kupiłem za 62zl + przesyłka naprawdę fajna wielkie możliwości dzięki oprogramowaniu nawet trochę mi się skil w CS go poprawił :D

PS: masz zobacz :Dhttp://allegro.pl/a4tech-xgame-laser-oscar-x747-blue-fire-avago-9500-i4351378980.html?source=mlt

Mam pytanie mam okazje kupić tę oto myszke (Genius G77) w okazjonalnej cenie ale nie wiem czy jest dobra. Ma ktoś ją dobra jest, nada się do gier ??