Czy teso ruszy na moim lapku?

Mam lapka procek i5-6300hq , 8 gb ramu i karte geforce'aa gtx950m.. i pytanie czy teso ruszy na normalnych fpsach i na jakich ustawieniach :)? W gw2 nie mialem problemow ciekawi mnie jak bedzie z teso.

Jak chcesz możemy się jakoś umówić i Ci pożyczę eso na kilka godzin i sobie sam sprawdzisz.

gtx 960, i3 6100 i śmiga poza miastem na 100 fps, największy drop jakiego uświadczyłem do tej pory to 60 fps w okolicach dark anchorsów. Wszystkie ustawienia na max, rozdziałka 1440x900

gtx 960, i3 6100 i śmiga poza miastem na 100 fps, największy drop jakiego uświadczyłem do tej pory to 60 fps w okolicach dark anchorsów. Wszystkie ustawienia na max, rozdziałka 1440x900

Przy takiej rozdzialce to sie nie dziwie ze az tyle fpsow :)

Mam lapka procek i5-6300hq , 8 gb ramu i karte geforce'aa gtx950m..  i pytanie czy teso ruszy na normalnych fpsach i na jakich ustawieniach :)? W gw2 nie mialem problemow ciekawi mnie jak bedzie z teso.

Spokojnie pojdzie na medium. Ja gram na inno3d gtx950 2gb i gram na ultra full hd, wiec na mobilnym odpowiedniku mojej karty osiagniesz o 20-30% nizsze osiagi. Ja gram na rozdzialce fullhd, ale zanizysz na 1366x768 i bedzie smigac jak talala.

Dzięki za informacje :)

Btw. Nie jestem fanem pozyczania kont czy to ja od kogos i odwrotnie :)

SSD by Ci się przydało, bo jak nie tykałeś dysku to zapewne masz konkretny złom. W GW2 też nie miałem problemów, a mój laptop przy Twoim wygląda jak podawacz ręczników :). Jeżeli grałeś w BnS i tam Ci wszystko śmigało przy dużych skupiskach ludzi to w TESO pograsz spokojnie.

Witam, piszę do Ciebie MishOne tutaj gdyż nie mogę wysłać do ciebie prywatnej wiadomości.

Ja właśnie mocno zastanawiam nad zakupem gry, ale niestety mój lapek ma już swoje lata i chciałbym sprawdzić czy chociaż na minimalnych dam radę udźwignąć giereczkę. Chodzi o możliwość wypożyczenia konta na kilka godzinek.

Byłbym bardzo wdzięczny gdyby była taka możliwość :)

Dzięki z góry i zrozumiem jeśli nie będziesz chciał - to tylko luźna propozycja.

PS. Pisałem na twoim kanale aktywności :P

Podepnę się

win 10 64-bit

i5-3230m

gt635m

6gb ram

dysk ssd

Czy da radę zagrać ?

Mam lapka procek i5-6300hq , 8 gb ramu i karte geforce'aa gtx950m.. i pytanie czy teso ruszy na normalnych fpsach i na jakich ustawieniach :)? W gw2 nie mialem problemow ciekawi mnie jak bedzie z teso.