Czy to był słuszny Ban?

Otóż wczoraj wchodząc na forum zauważyłem ze dostałem bana na 24h.Wielece mnie to zdziwiło,ale no nic.Myśle sprawdze na poczcie za co.Okazało się że za dwa posty po kolejii.Dzisiaj już po unbanie patrze a tam owszem dwa posty po sobie tyle że pierwszy był 7 Lipca a drugi już 8.Czy miałem prawo dostać warna czy raczej nie?

Tak.

3.1. Odświeżanie własnego wątku w celu nabicia sobie wyświetleń jest zabronione (ostro tępione będą posty typu: "Naprawdę nikt nie chce się wypowiedzieć?", "Może ktoś w końcu napisze?"). Autor ma prawo odświeżyć własny wątek, pod warunkiem, że dodana przez niego treść będzie miała istotne znaczenie dla jego dalszego rozwoju. Wyjątek stanowi dział Streamy/Video, gdzie użytkownicy mają możliwość odświeżania swoich tematów wraz z oferowaną przez nich nową treścią multimedialną.3.2. Użytkownik samodzielnie może odświeżyć temat raz na 72h.

Tyle że ja teamtu nie odświeżałem a zadałem pytanie gdyż jest to temat "Jakiego bochatera kupić c.d"

4.3. Zabronione jest publikowanie jednego postu pod drugim (za wyjątkiem wyszczególnionych w poprzednim podpunkcie sytuacji). Jeżeli użytkownik ma coś do dodania, powinien użyć opcji Edytuj.

Moim skromnym zdaniem, to powinieneś dostać kolejnego warna, za nieznajomość regulaminu... Zamiast tworzyć tak bezsensowny post, powinieneś sam wejść w regulamin i go przeczytać, chyba czas najwyższy? A nie KeiS musi Ci podsyłać pojedyncze punkty...

Dokładnie, nie dość że nie znasz regulaminu, to jeszcze nie wiesz gdzie zamieszczać takie tematy. Od zażaleń masz odpowiedni dział: http://mmorpg.org.pl/forum/forum/242-zazalenia/

Ewentualnie możesz pisać PW do moda który wręczył Ci "prezent".

Dokładnie, nie dość że nie znasz regulaminu, to jeszcze nie wiesz gdzie zamieszczać takie tematy. Od zażaleń masz odpowiedni dział: http://mmorpg.org.pl/forum/forum/242-zazalenia/Ewentualnie możesz pisać PW do moda który wręczył Ci "prezent".

To nie jest zażalenie tylk pytanie.A dwa to nic nie pisało w regulaminie czy posty dwa po koleii mogą być w jakimś odstępię czasu.

W regulaminie jest napisane, że zabrania się double postów... Skoro nie ma dodatkowych informacji typu odstępy czasu czy dni, nie zakładaj że oszukasz w ten sposób system i będziesz mógł spamować.

Odpowiadam na pytanie: tak, był słuszny

DLLcgfd.jpg

A dwa to nic nie pisało w regulaminie czy posty dwa po koleii mogą być w jakimś odstępię czasu.

No przecież KeiS Ci wyraźnie napisał, co jest napisane w regulaminie.

3.1. Odświeżanie własnego wątku w celu nabicia sobie wyświetleń jest zabronione (ostro tępione będą posty typu: "Naprawdę nikt nie chce się wypowiedzieć?", "Może ktoś w końcu napisze?"). Autor ma prawo odświeżyć własny wątek, pod warunkiem, że dodana przez niego treść będzie miała istotne znaczenie dla jego dalszego rozwoju. Wyjątek stanowi dział Streamy/Video, gdzie użytkownicy mają możliwość odświeżania swoich tematów wraz z oferowaną przez nich nową treścią multimedialną.3.2. Użytkownik samodzielnie może odświeżyć temat raz na 72h.
4.3. Zabronione jest publikowanie jednego postu pod drugim (za wyjątkiem wyszczególnionych w poprzednim podpunkcie sytuacji). Jeżeli użytkownik ma coś do dodania, powinien użyć opcji Edytuj.

Czego nie rozumiesz ? Rozrysować Ci ? :)

Aha, a bana dostałeś pewno z automatu, bo przekroczyłeś pewną liczbę punktów ostrzeżeń, konkretnie 6.

10.3. Za każde ostrzeżenie można otrzymać punkty karne. Uzbieranie określonej ilości punktów skutkuje ograniczeniem dostępu do forum (mierzonym w dobach):6pkt - 1 dzień8pkt - 7 dni10pkt - 14 dni10 < x - perm.W przypadku dalszego nagminnego łamania regulaminu użytkownik może być ukarany banem permanentnym.

Temat do zamknięcia

Otóż wczoraj wchodząc na forum zauważyłem ze dostałem bana na 24h.Wielece mnie to zdziwiło,ale no nic.Myśle sprawdze na poczcie za co.Okazało się że za dwa posty po kolejii.Dzisiaj już po unbanie patrze a tam owszem dwa posty po sobie tyle że pierwszy był 7 Lipca a drugi już 8.Czy miałem prawo dostać warna czy raczej nie?