Czy to dobra gra czy nie

No więc tak mam takie pytanie,wiele moich kolegów mówi że minecraft to taka fajna gra ,ale niektórzy mówią całkiem coś innego.Jak myślicie to dobra gra czy nie??

Zależy od osoby. Ja np. coraz pogram sobie z kolegami. Warto spróbować

ja np. za ta gra nie przepadam, grafika mnie odrzuca. ale zalezy co Ci sie podoba. :)

Gra niby fajna, ale do czasu o tak Ci powiem. Całość na początku wydaje się fajna, bo można dać wodzę fantazji i stworzyć swoje wymarzone tereny, ale na dłuższą metę całość jest okropnie nudna i monotonna.

Masz świetną wyobraźnię do budowy obiektów i dobrych znajomych do gry online = Minecraft to świetna gra

Nie masz wyobraźni i nie masz znajomych do gry online = Minecraft jest "fuj"

Gra jest "tylko" tak dobra jak gracz grający w nią.

A tak trudno ściągnąć 60 mb i zobaczyć samemu ?? Skąd mamy wiedzieć jakie gry lubisz ;x.

A tak trudno ściągnąć 60 mb i zobaczyć samemu ?? Skąd mamy wiedzieć jakie gry lubisz ;x.

Kupić

Masz świetną wyobraźnię do budowy obiektów i dobrych znajomych do gry online = Minecraft to świetna graNie masz wyobraźni i nie masz znajomych do gry online = Minecraft jest "fuj"Gra jest "tylko" tak dobra jak gracz grający w nią.

Dokładnie.

Kupić

60 mb mozna sciaganc i nic nie trzeba kupowac :) jest pelno prywatnych serverow:)

Dodam jedno wiek w minecraft to 90 % 10-16 lat starsze osoby ciezko spotkac:)A zeby trafic na normlany serevr z normalnymi ludzmi i adminem to 2 sprawa:) Coz nikt na to nie poradzi ze 12 latki robia servery po 2 dniach robia resety albo banuja za byle co , pisza survival a jest FB lub jakies kretynskie miasta , z ktorych ciezko wyjsc...

To ja nie mam wyobraźni?

60 mb mozna sciaganc i nic nie trzeba kupowac jest pelno prywatnych serverow:) Dodam jedno wiek w minecraft to 90 % 10-16 lat starsze osoby ciezko spotkac:)A zeby trafic na normlany serevr z normalnymi ludzmi i adminem to 2 sprawa:) Coz nikt na to nie poradzi ze 12 latki robia servery po 2 dniach robia resety albo banuja za byle co , pisza survival a jest FB lub jakies kretynskie miasta , z ktorych ciezko wyjsc...

Wiesz , zawsze można sobie zrobić server samemu dla siebie i kumpli :P.

No więc tak mam takie pytanie,wiele moich kolegów mówi że minecraft to taka fajna gra ,ale niektórzy mówią całkiem coś innego.Jak myślicie to dobra gra czy nie??