Witam,ostatnio na cs go lounge wpadła mi broń M4A1-s VariCamo z nalepką "Wyjący świt". Sama broń jest dość tania,jednakże ta nalepka jest trochę warta i nie wiem,czy warto wystawiać tą broń drożej,bo równie dobrze to może być strata czasu.Tak więc pytanie brzmi:Ile warta jest ta broń?
Czy to jest coś warte?
Witam,ostatnio na cs go lounge wpadła mi broń M4A1-s VariCamo z nalepką "Wyjący świt". Sama broń jest dość tania,jednakże ta nalepka jest trochę warta i nie wiem,czy warto wystawiać tą broń drożej,bo równie dobrze to może być strata czasu.Tak więc pytanie brzmi:Ile warta jest ta broń?
tyle ile stoi na rynku zobacz i za tyle spzredaj jednak nalepki samej nie da sie sprzedac wystraczy wejsc w rynek i zobaczyc po ile jest bron . POmijajac , ze bron warta grosze nie jest zbyt fajna.
Z własnego doświadczenia, gdy kupuję broń to kupuje najtańszą, a nie patrzę kilka stron czy jest jakaś z naklejką. Co innego jak ktoś szuka broni z naklejką. Wiesz co, spróbuj założyć wymianę na csgolounge, może ludzie wyślą Ci jakieś ciekawe oferty.