Wbijam na Icewatch i jestem 345 w kolejce i muszę czekać 32 min. O co chodzi ? bo chyba sobie żartują ze mnie chcę sobie pograć a tu mi przeszkodę robią.
Czy to jest żart?
F2P się rzucili, mam nadzieję, że normalni gracze nie będą musieli czekać :>
No jak mam premium (gra + dodatek + abo) i co czekam... w ogole jakas lipa minelo 5 min, a napisne jest ze 30 min mam czekac
To po jaką cholerę pchacie się na najbardziej zaludniony serwer jak jest kilka innych nie różniących się niczym? Ja osobiście zapraszam na Blightweald, pamiętajcie, że transfer jest darmowy i można zrobić go raz w tygodniu.
Mówiłem grajcie na PvP ja nie mam takich problemów:P
Na Icewatch były kolejki nawet przed ogłoszeniem F2P oraz rozdawaniem kluczy na Raptrze, tak więc nic dziwnego.
ale serwerów PvE jest przecież więcej, nie tylko Icewatch
Ale na Icewatch najwięcej polaków i mamy własną gildie gdzie dziennie online jest 12 os, wieczorami +18.
A juz wbilem, ale insta na +36 dosc trudna, dwa razy wipe przez tanka bo nie ogarnia co ma tankowac i aggro nie trzyma.
Ale na Icewatch najwięcej polaków i mamy własną gildie gdzie dziennie online jest 12 os, wieczorami +18.A juz wbilem, ale insta na +36 dosc trudna, dwa razy wipe przez tanka bo nie ogarnia co ma tankowac i aggro nie trzyma.
Mówisz o runic descent? Robię ją bez problemu z ludźmi z mojej gildii. Z randomami też.
@MysleWiecJestem
to co wy macie tanka maga czy co? Przecież nawet jadąc na auto-buildzie z gry da się ogarnąć te low levelowe insty. Kwestia rzucania aoe taunta co jakiś czas i pilnowania threatu.
To nie tank, Mysliciel to lamus i pała bez ogaru.
W RoM nie potrafił poznać kolorków na Grafu Castle.
Wbijam na Icewatch i jestem 345 w kolejce i muszę czekać 32 min. O co chodzi ? bo chyba sobie żartują ze mnie chcę sobie pograć a tu mi przeszkodę robią.