Czy to jest żart?

Wbijam na Icewatch i jestem 345 w kolejce i muszę czekać 32 min. O co chodzi ? bo chyba sobie żartują ze mnie chcę sobie pograć a tu mi przeszkodę robią.

F2P się rzucili, mam nadzieję, że normalni gracze nie będą musieli czekać :>

No jak mam premium (gra + dodatek + abo) i co czekam... w ogole jakas lipa minelo 5 min, a napisne jest ze 30 min mam czekac

To po jaką cholerę pchacie się na najbardziej zaludniony serwer jak jest kilka innych nie różniących się niczym? :D Ja osobiście zapraszam na Blightweald, pamiętajcie, że transfer jest darmowy i można zrobić go raz w tygodniu.

Mówiłem grajcie na PvP ja nie mam takich problemów:P

Na Icewatch były kolejki nawet przed ogłoszeniem F2P oraz rozdawaniem kluczy na Raptrze, tak więc nic dziwnego.

ale serwerów PvE jest przecież więcej, nie tylko Icewatch

Ale na Icewatch najwięcej polaków i mamy własną gildie gdzie dziennie online jest 12 os, wieczorami +18.

A juz wbilem, ale insta na +36 dosc trudna, dwa razy wipe przez tanka bo nie ogarnia co ma tankowac i aggro nie trzyma.

Ale na Icewatch najwięcej polaków i mamy własną gildie gdzie dziennie online jest 12 os, wieczorami +18.A juz wbilem, ale insta na +36 dosc trudna, dwa razy wipe przez tanka bo nie ogarnia co ma tankowac i aggro nie trzyma.

Mówisz o runic descent? Robię ją bez problemu z ludźmi z mojej gildii. Z randomami też.

@MysleWiecJestem

to co wy macie tanka maga czy co? Przecież nawet jadąc na auto-buildzie z gry da się ogarnąć te low levelowe insty. Kwestia rzucania aoe taunta co jakiś czas i pilnowania threatu.

To nie tank, Mysliciel to lamus i pała bez ogaru.

W RoM nie potrafił poznać kolorków na Grafu Castle.

Wbijam na Icewatch i jestem 345 w kolejce i muszę czekać 32 min. O co chodzi ? bo chyba sobie żartują ze mnie chcę sobie pograć a tu mi przeszkodę robią.