Czy warto w to jeszcze grać? Szukam jakiejś gry dla siebie, i jakoś Rohan wpadł mi to w oko, ale nie wiem jak wygląda populacja serwera, bo nie chcę trafić na jakiegoś truposza
Czy to żyje?
Niestety ale ta gra nigdy nie żyła :c Szkoda bo naprawde gra była porządna. Poszukaj jakichś prywatnych serverów.
Była porządna, ale nigdy nie żyła? To się kupy nie trzyma. Gra tak naprawdę wciąż żyje i chyba trzyma się nieźle, ale jest w niej taki item shop, że gameforge, pwe czy aeria wymiękają. Scrolle zwiększające staty o 40% lub więcej, różne mocne poty. Tam grają już tylko ci co naprawdę dużo kasy władowali i szkoda im to opuszczać.
Jakiś rok temu powróciłem na chwilkę do swojego dragon knighta nabitego z przed 2 laty niby ktoś grał, ale nie masz co liczyć że znajdziesz sporo osób w początkowych lokacjach, bo tam są pustki. Rohan to jest dobra gierka mógłbym w to nawet grać, ale nie ma z kim ;p Przydałaby się paczka 15-20 osób w gildi
Nie warto
Szkoda, że prędzej czy później wszystkie dobre f2p się psują To trzeba szukać dalej
No szkoda zwłaszcza że Rohan jak dla mnie posiada bardzo grywalną grafikę efekty skili wyglądają na prawdę dobrze i gra jest dosyć dynamiczna ...czego brakuje w wielu grach mmo jak dla mnie. Dla mnie rohan jak i jade dynasty to jedne z lepszych mmo ostatnich lat ze względu na dynamike gry i nie najgorszą grafikę posiadają to "coś" że chcę się w to grać.
Czy warto w to jeszcze grać? Szukam jakiejś gry dla siebie, i jakoś Rohan wpadł mi to w oko, ale nie wiem jak wygląda populacja serwera, bo nie chcę trafić na jakiegoś truposza