Czy w guild wars 2 jest pomoc

hodzi mi o takie cos ze jak mam kogoś zabić to mi zaznacza lub naciskam na napis i mnie prowadzi bo ja nie umiem dobrze angielskiego prosze o pomoc

warn_ico.png
Zwracaj uwagę na pisownię ~ NS

Polskiego chyba też nie.

warn_ico.png
Offtop ~ NS

Chodzi ci o autotracking? Nie ma czegoś takiego bo przeważnie "serduszka" do wykonania polegają na zabijaniu mobków które znajdują się w pobliżu.

PS Jak nie umiesz angielskiego to daleko nie zajdziesz w tej grze ;]

Nie ma w gw 2 autotrackera. Proponuję podczas grania słownik do ręki i podszkolisz język.

Zawsze mozesz napisac do mnie, chetnie CI pomoge :D

No jak angielskiego nie znasz, to możesz się go nauczyć. Na początku polecam wziąć słownik i spróbować szukać wyrażeń których nie znasz. Jeżeli to za mało,

to polecam jakiś kurs angielskiego (w Duolingo jest dość fajny). Potem możesz zacząć rozmawiać z innymi po angielsku, by podszkolić podstawy. Tak się na pewno szybciej i lepiej nauczysz niż tak jak uczą w szkole.

PS Jak nie umiesz angielskiego to daleko nie zajdziesz w tej grze ;]

Ja nie znam angielskiego,To znaczy rozumiem tekst mniej więcej,sklecę jakieś jedno,dwa zdanie po angielsku ;) .A bez problemu grałem ukończyłem 100 % swiata,a nawet byłem w jakieś tam gildi.Nie Polskiej :lol:

No cóż, przejrzyj kursy angielskiego dostępne w internecie. Czytaj dużo po angielsku, tam zobaczysz jak się pisze (chodzi o składnię i nie tylko), szczególnie stron internetowych. Staraj się też czasem questy spróbować poczytać i potłumaczyć wyrażenia.

hodzi mi o takie cos ze jak mam kogoś zabić to mi zaznacza lub naciskam na napis i mnie prowadzi bo ja nie umiem dobrze angielskiego prosze o pomoc

warn_ico.png
Zwracaj uwagę na pisownię ~ NS