Czy Wakfu i Dofus jeszcze żyją

Witam, szukam ostatnio wymagającego taktycznego turowego MMO, na razie nie mogę napisać nic w dziale Szukam MMO więc piszę tutaj swje pytanie.

Czy te gry żyją? Jaka jest tam populacja i czy gra tam jeszcze dużo polaków. Wakfu niesamowinie mi się spodobał ale pojawił się problem, że trzeba płacić. Podobmo w dofusie po jakimś czasie można kupować konto premium za walute z gry, to prawda? w Wakfu jest tak samo? I czy gra ktoś w to w ogóle?

Jak znacie jakieś ciekawe turówki MMO to podajcie przy okazji. Grałem w Atalantice Online i gdyby wyszła AO 2 na pewno bym zaczał grać

Stary, dzięki za przypomnienie mi Dofus'a. Super się w to kiedyś grało. Chyba znowu zainstaluję.

(Dołączam się do pytania autora)

Słuchajcie, pogrywam w Dofusa sobię, wbiłem 8lvl i jest tak.

W mieście jest ok. 20 ludzi, chodzi mi o miejsce do handlowania, na innych częściach miasta biegają po 5 osób.

Jednak na mobkach, można spotkać 2 osoby na 5 kwadratów, mało gra.

Tak czy siak polecam.

W Wakfu gra bardzo mało osób, można to zobaczyć oglądając filmiki dodawane niedawno, i nie gra tam prawie nikt :c

Słuchajcie, pogrywam w Dofusa sobię, wbiłem 8lvl i jest tak.W mieście jest ok. 20 ludzi, chodzi mi o miejsce do handlowania, na innych częściach miasta biegają po 5 osób.Jednak na mobkach, można spotkać 2 osoby na 5 kwadratów, mało gra.Tak czy siak polecam.W Wakfu gra bardzo mało osób, można to zobaczyć oglądając filmiki dodawane niedawno, i nie gra tam prawie nikt :c

Ok xD.

Francuskie serwery pełne.

Anglojezyczne stosunkowo zapelnione, zaleznie od godziny, wciaz gra duzo osob, problemow ze znalezieniem party na dungi z wyzszej polki nie ma,

mimo to polecam znalezc sobie jakas ekipke do wspolnej gry.

Moge pomoc od czasu do czasu, mam kilka postaci na 199lvl xD

Witam, szukam ostatnio wymagającego taktycznego turowego MMO, na razie nie mogę napisać nic w dziale Szukam MMO więc piszę tutaj swje pytanie.

Czy te gry żyją? Jaka jest tam populacja i czy gra tam jeszcze dużo polaków. Wakfu niesamowinie mi się spodobał ale pojawił się problem, że trzeba płacić. Podobmo w dofusie po jakimś czasie można kupować konto premium za walute z gry, to prawda? w Wakfu jest tak samo? I czy gra ktoś w to w ogóle?

Jak znacie jakieś ciekawe turówki MMO to podajcie przy okazji. Grałem w Atalantice Online i gdyby wyszła AO 2 na pewno bym zaczał grać