Czy warto?- 4Story

Ludu mój. Czy warto wrócić do 4Story ? Grałem za starych dobrych czasów ( przed Rise of God) ale nie wiem czy warto wracać? Podobno się poprawiło.

Jak masz gruby portfel to warto, ofc.

up^ głupoty pierdzielisz.. Gra się całkowicie zmieniła po ostatnim ubdatjcie, szybciej sie wbija lv, jest mozliwość zdobycia kasy bez wydawania realnej gotówki, z tym że trzeba pograć troche.. Jak lubisz grind to polecam Ci, bo to taki troche wow za darmo ;).

Zawsze była możliwość zdobycia kasy bez wydawania realnej gotówki, mylisz pojęcia :) Jesli zalozyciel jest cierpliwy a gra mu sie podoba, to śmiało możesz grać. Ale na jakimś etapie i tak i tak będziesz zmuszony do wydania złotówki, taka gra.

Devison nie zgadam się z tobą jeśli potrafi się dobrze dysponowac sprzętem i kasą to nie trzeba wydawać realnej kasy przykład poradziłem i radę sobie w RoMie bez wydawania kasy

przemyślę to dzięki

Grałem kiedyś w 4story (wtedy max lvl był 67) i gra była naprawdę dobra. Ogólnie grałem w masę gier mmorpg, ale muszę przyznać, że to 4 story miał najlepszy balans klas jeśli chodzi o pvp. Do dziś pamiętam zdobywanie terenu, albo wyprawy gildyjne na wroga frakcję gdzie robiliśmy zamęt ^^

Jedyna lipa to taka, że PL wersja jest trochę opózniona względem globala i pewnie nie gra już tyle osób co kiedyś.

A dla mnie, jest lipne to że sie wbija max lvl w pół miesiąca, nawet jak się nie siedzi codziennie przed komputerem- dlatego to porzuciłem.

A jak jest z contentem po max lvl? Jakieś raidy, instancje PvE dochodzą z czasem? Są wogóle?

Dla mnie gra zepsuła się po tym ostatnim patchu dodali za duże ułatwienia

Ja grałem jak byl lvl cap 75 i fajnie sie gralo, pamietam bralem hacki na 1 hit i bilem wszystkich. Potem latalem na hacku na tym narwashi i trzaskalem 100 golda dziennie. Wtedy 1 gold chodzil za złotówke bo stare czasy. Dziennie zarabialem 100 zł za nic bo ten hack mial wbudowanego bota i latal po narwashii, zbieral loota i sellał go w sklepie.

warn_ico.png
Ban na 24h za ogólny(niski) poziom wypowiedzi i marne prowo. Saluchny

Ludu mój. Czy warto wrócić do 4Story ? Grałem za starych dobrych czasów ( przed Rise of God) ale nie wiem czy warto wracać? Podobno się poprawiło.