Witam, chciałbym się spytać czy warto kupić WoW'a i jak idzie z abonamentem. Po ilu miesiącach płacenia/grania bym mógł uzbierać na czas do gry za golda w grze? Jeśli miałbym kupić to gdzie polecacie ( rozpatrywałem kupienie filmu Warcraft:Początek bo posiada battle chest ale w którym sklepie ) i ogólnie jak polecacie zacząć? Z góry dziękuje za odpowiedź
Czy warto grać w WoW'a
Ja tam też nie wiedziałem czy wgl zagrać w wowa, wcześniej grałem w pełno gier mmorpg, dzisiaj właśnie 2 godziny temu kupiłem sobie wowa podstawowego do 100 poziomu i będę właśnie grał. Wowa teraz można za 7,50 euro kupić ale musisz wejść na wowa po prostu to wyskakuje informacja i wtedy klikasz w link, bo ze strony blizzarda jak sie kupuje to chcą 15 euro a tak masz taniej. Ale możesz też film kupić będzie pewnie empiku, możesz pozerkać też po supermarketach.
Co do serwera to ja wziąłem tam gdzie jest najwięcej polaków czyli Burning Legion
- Pewnie, że warto. Sam miałem ostatnio mały kryzys (nie będę się rozpisywał na ten temat) ale po zaledwie miesiącu wróciłem.
- Na allegro jest od groma tanich battle chestów z racji tego, że ludzie wystawiają kod który dostali z filmem.
- Golda na początku trudno będzie zarabiać. Wszystko zależy od tego jak długo zajmie Ci wbicie 110 lvla. Potem wybierasz sobie dwie z tych profesji: mining, herbalism lub skinning (najprościej i najszybciej się na nich zarabia) dodatkowo czasem solujesz sobie stary content. Po 2-3 miesiącach gry jak jesteś obrotny i poznasz lepiej mechanikę ah oraz samej gry spokojnie powinieneś wyrabiać na prepa za gold.
- Polecam zacząć od początku a tak serio to zrób sobie postać która planujesz grać (raidy lub pvp - no ogolnie progres) tzw. maina. Polecam expic pierwszą postać na questach. Lepiej poznasz swoją klasę jak i lore gry. Potem jak będzie Ci się chciało zacznij expić alty, żeby mieć dodatkowe profesje.
- Zanim kupisz battle czesta, zagraj sobie triala do 20 lvla - jest darmowy. Dowiesz się dzięki temu czy gra Ci odpowiada i nie wyrzucisz pieniędzy w błoto.
Witam, chciałbym się spytać czy warto kupić WoW'a i jak idzie z abonamentem. Po ilu miesiącach płacenia/grania bym mógł uzbierać na czas do gry za golda w grze? Jeśli miałbym kupić to gdzie polecacie ( rozpatrywałem kupienie filmu Warcraft:Początek bo posiada battle chest ale w którym sklepie ) i ogólnie jak polecacie zacząć? Z góry dziękuje za odpowiedź