NIe wiem czemu ale ludzie zywcem namawiaja do gier na tym forum ostatnimi czasy zamiast pisac jak jest realnie , Aion id wersji 4.0 -4.5 jest praktycznie wyludniony...w ciagu dnia nie ma po co wchodzic procz zrobienia daily kilku i na tym koniec...wieczrem majac team mozesz chodzic na dungi o ile znajdziesz takich czyt aktywny team , 2 nikt nie wezmie cie do teamu jezeli nie ebdziesz mocno wyeagerowany takie realia.Wygearowanie w Aionie zajmuje naprawde sporo czasu ...nie byle biedny set z , ktorym i tak nie wezma cie do ogarnietego teamu , ktory i tak ma swoj staly sklad. Online jest tragiczny okolo 25% co daje max po niecalym tysiacu na strone w godzinach wieczornych a zwazajac na strony ely jest zawsze sporo wiecej tak wiec 1200 ely 800 asmo.... w tym 90% to alty innych ludzi bo zostali juz tam tylko starzy gracze , ktory maja kazda postac na 70+ takie realia tej gry.
Niyome sorki ale nie pisz , ze ludzie sbie pomagaja w AIonie bo to kompletna bzdura nikt tam nie pomaga czasem ktos sie znajdzie co odpisze...chyba , ze piszesz to z perspektywy KOBIETY , ktorym zawsze jest lepiej bo napeleni samotni gracze tylko na nie czekaja haha gralemw ta gre od 2.0 do 5.0 i nic sie w tym aspekcie nie zmienilo....komunity Aiona jest najgorsze ze wszystkich mmo...a Barus to porazka wyzywanie i opluwanie sie na czacie jezeli o cos zapytasz ..... granie za to na NEXUSIE wspominam bardzo dobrze najlepszy czas Aiona...
Jezeli chcesz zaczac gra to jedynie na deyla to jedny sensowny wybor online w okoliy 40% w dzien 25%
nie zapominaj tez o super sklepiku za $ , ktory jest w AIonie....
Bzdury. Jasne, Aion mocno się wyludnij od podanych przez Ciebie patchy ale twierdzić, że nie ma z kim grać to gruba przesada. Rankami raczej dużej ilości party nie spotkasz, bo ludzie pracują czy chodzą do szkoły ale od południa aż do późnych godzin nocnych party zawsze na coś znajdziesz albo na Barusie albo na cross serwie. A i z tym, że cię nigdzie nie przyjmą bez op setu to mocne przegięcie, chociaż jeśli masz 14k hp to się akurat nie ma co dziwić, nikt nie chce marnować wejściówek. Co do zaludnienia asmo/ ely - znowu nie. Znaczy tak, przewaga zawsze była, jest i chyba już będzie ale nie zauważyłam, aby ta z mniejszą liczbą dostawała po tyłku w czasie siege, bo to już raczej kwestia afczenia i myślenia, że inni zrobią to za mnie, więc ja na to leje.
Pozwolę sobie skrobnąć coś o części kierowanej do Niyome. Nie generalizuj. Przyznać trzeba, że ludzie na Barusie ogółem jakoś specjalnie przyjaźnie nastawieni nie są, co widać zresztą po lfg, gdy nowy o coś zapyta ale gadanie, że nie ma nikogo pomocnego to przegięcie. Ile spotkałam pomocnych osób po obu frakcjach to głowa mała. I nie jest tak, że Barus jako polska społeczność to dno, metr mułu, kiła i mogiła. Gorszego chamstwa doświadczyłam na tsie ze strony ludzi z cross serwera z Deyli właśnie i szczerze przyznam, że wolałabym słuchać Barusa dzień w dzień niż tego co nasłuchałam się tam w przeciągu paręnastu minut.
A namawiamy właśnie dlatego, że skoro populacja się zmniejszyła, to warto byłoby ją na nowo powiększyć. Tym bardziej, że Aion do grobu się jeszcze nie szykuje i za takie bzdury powinny być kary, gdyż od przejścia na f2p, od aktualizacji 4.0 i od wejścia Barusa słyszę to co roku i jakoś do tej pory jeszcze nie umarł