Czy warto jeszcze grac?

A więc tak jak w temacie warto jeszcze grac w Cabala?

Kiedyś grało tam dużo polaków,dalej gra nas dużo czy wybyło trochę?

Warto by teraz zaczynac?Gra ponoc została ułatwiona z tego co czytałem.

Polaków zdecydowanie ubyło, a rozgrywka nie została kluczowo zmieniona. Nadal jest łatwo i przyjemnie. Myślę że jak się wczujesz w rozgrywkę, to będzie Ci się grało długo i przyjemnie :D

PS. BM2 Podobno jest mocniejsze :D

Ja jak jakiś czas temu grałem w Cabala jakoś nie odczułem że jest mało polaków, fakt gra się o wiele łatwiej, w tych czasach wbicie 140lv to kwestia miesiąca.

To co powiedzieli koledzy, plus na dzisiejsze realia MMO gra nie prezentuje nic innowacyjnego. Niedługo wyjdzie druga część (zapowiadano na pierwszy kwartał 2012 r.).

cabal 2 nie wyjdzie w tym roku nie wiem skad takie fanaberie sobie wymysliles ale ok ty pracujesz nad betą i wiesz kiedy bedzie relaese dobre ;) Cabal 2 wyjdzie o ile wiadomo 5 czerwca 2013 roku z tego co ''CZYTALEM'' na koreanskim forum i nie jest powiedziane ze w tym samym roku wyjdzie WERSJA EU ale temat chyba toczyl sie cabala 1 wiec trzymajmy sie tematu.

Kolega zaczoł grać od nowa i nie narzeka a grał 3 lata temu mówił ze nic sie nie zmienilo ;P

W takim razie twój kolega 3 lata temu wbił moze 5 lvl i przestał grać bo gra zmieniła sie w bardzo dużym stopniu.

Kolega zaczoł grać od nowa i nie narzeka a grał 3 lata temu mówił ze nic sie nie zmienilo ;P

969638-cool_story__bro_super.jpg

nie, absolutnie nie, gra stala sie zbyt latwa, a grywalnosc leci na leb na szyje, poczekaj na cabala 2

warn_ico.png
archeolog + ban na 72h za spam -Revolutio

A więc tak jak w temacie warto jeszcze grac w Cabala?

Kiedyś grało tam dużo polaków,dalej gra nas dużo czy wybyło trochę?

Warto by teraz zaczynac?Gra ponoc została ułatwiona z tego co czytałem.