Czy warto kupic ? [Albion online]

Witam wszystkich,
Mam pytanie odnośnie owej gry która jest w temacie. Czy warto kupić dostęp do bety ? Co możecie powiedzieć o tej grze ? Jakie są wasze doznania z nią ? Po prostu wszystko co moze mnie przekonac do zakupu lub do zniechęcenia mnie do tego.
Jaki pakiet najlepiej kupic?
Z góry dziękuje za opinie mam nadzieje że będzie ich sporo. :D

https://mmorpg.org.pl/forum/topic/77559-albion-online/ tu masz wszystko

Teraz? Na ponad dwa tygodnie przed premierą? Według mnie absolutnie nie ma sensu, chyba że interesują cię gratisy które otrzymują beta-testerzy.

Poczekaj do 13 lipca, i dopiero wtedy warto będzie obadać. ;)

Mógłbym poczekać te dwa tygodnie ale cena moze wzrosnąć dodatkowo przez 2 tyg mogę nabrać chociaż podstawowego doświadczenia. Chyba ze po zakupie pakietu nie dostanę możliwości grania po premierze, a po drugie gra bedzie b2p czy p2p? Ponieważ czytając temat który powyższy kolega dodał w tym temacie ludzie tam różnie pisali i juz sie w tym pogubiłem

Gra będzie b2p- kupujesz i grasz ;)

Po zakupie pakietu na pewno dostaniesz możliwość gry po oficjalnej premierze - ale twoje osiagniecia z bety zostaną zresetowane.

A który pakiet bardziej opłaca sie kupić ? Ten za 30 czy bodajże 50 euro?

A który pakiet bardziej opłaca sie kupić ? Ten za 30 czy bodajże 50 euro? 

Wiadomo że pakiet 50 euro da ci więcej gratisów i bardziej na tym skorzystasz, więc generalnie to który według ciebie bardziej opłaca się kupić - zależy tylko i wyłącznie od twojego portfela. ;)

https://albiononline.com/pl/shop/founderspacks/compare

Poczytaj sobie na oficjalnej stronie, i sam podejmij decyzje.

Pakiet po premierze będzie tylko podstawowy, bez gratisów, o takiej samej cenie jak aktualnie najtańszy. Czy warto? Według mnie tak. Gram od 1 bety, czyli już długo ponad rok. Świetna gra jeśli lubisz kooperacje w gildii, grind w pve, i otwarty świat PvP.

kupuj zwykly pakiet i styka az az

Możesz np teraz kupić najtanszy pakiet, sprawdzić i jak Ci się spodoba i bedziesz zainteresowany bonusami z wyższych pakietów to możesz upgradowac. Masz czas jakos do 17 (choć pewnie wczesniej ale nie wiadomo kiedy) lipca. Po premierze pakiety maja już nie dawac takich bonusów jak teraz.

Witam wszystkich,
Mam pytanie odnośnie owej gry która jest w temacie. Czy warto kupić dostęp do bety ? Co możecie powiedzieć o tej grze ? Jakie są wasze doznania z nią ? Po prostu wszystko co moze mnie przekonac do zakupu lub do zniechęcenia mnie do tego.
Jaki pakiet najlepiej kupic?
Z góry dziękuje za opinie mam nadzieje że będzie ich sporo. :D