Czy warto kupić Borderlands 2?

J.w , wcześniej grałem w jedynkę i bardzo mi się podobała, ale miałem pirata. A teraz chciałbym kupić drugą część i pograć trochę z ludźmi. Pytanie tylko czy jest jeszcze z kim grać ? I czy ktoś jeszcze gra postaciami na low lvl. Myślałem jeszcze nad kupnem GW2, ale to inna bajka. Może coś doradzicie

W Borderlands 2 i tak będziesz miał z kim grać na multi, jestem tego pewien.
Tytuł typu diablo 2 lod, Ci co grali w jedynkę siedzą na dwójce teraz, its all.

Borderlands 2 to jedna z lepszych gier w jakie grałem, podobnie jak Ty na początku nie byłem zbytnio do niej przekonany, a teraz mam ponad 200 godzin przegranych na steam. Jeśli pokochasz dosyć specyficzny humor a do tego lubisz gry hack n slash to jest to gra dla ciebie.

Jeśli już masz zamiar kupić, to kup sobie GOTY edition która ma wszystkie główne dlc i 2 dodatkowe klasy w dużo niższej cenie.

Jeśli chodzi o ludzi do grania to nie ma problemu czy to przez wbudowany matchmaking, czy też jakieś grupy które się tworzą na forum, mimo swojego wieku gra ma dosyć dużo aktywnych graczy.

"STAIRS?! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!"

serwery na pc swiecia pustka

Kupuj sam nie dawno kupiłem i jest świetna.A i jeśli kupujesz to kup w wersji GOTY ale nie na steam ja kupiłem na kinguin za 66zł

Chcesz pograć na MULTI ?! Nic prostszego , ściągasz Tunngle i masz masę ludzi do gry :)

Warto kupić ale jeżeli będziesz miał z kim grać :)
Dlatego najlepiej skumać się z jakimś znajomym :)

Co? Ktoś mówił, że serwery na steam świecą pustkami? To 22 tysiące gracze w tym momencie online to jest nic??

To nie problem znaleźć sobie kogoś do gry. Piszesz na społeczności steam i zaraz ktoś się znajduje

J.w , wcześniej grałem w jedynkę i bardzo mi się podobała, ale miałem pirata. A teraz chciałbym kupić drugą część i pograć trochę z ludźmi. Pytanie tylko czy jest jeszcze z kim grać ? I czy ktoś jeszcze gra postaciami na low lvl. Myślałem jeszcze nad kupnem GW2, ale to inna bajka. Może coś doradzicie