Właściciele sklepu chcą pozbyć się nic nie wartych kluczy bo nakupowali ich i nie zeszły a portal mmorpg.org.pl mu w tym za zupełną darmochę pomógł. News redaktorzyny góru jest o tyle bezwartościowy, że zamiast wspomnieć o tym, że już nawet producent nie sprzedaje takiej wersji gry to pisze, cytuje "nie mówiąc już o oficjalnym sklepie gry, gdzie kupujemy wersję za prawie 200 złotych" co jest kłamstwem bo nie można u producenta takiej gry kupić. Jest dostępny TYLKO HoT, który podstawkę zawiera.
Nie no w sumie... to gdybym chciał sprawdzić GW2 teraz to muszę czekać aż będzie można zakupić HoTa? Na dodatek nie mamy pojęcia kiedy (HoT) wyjdzie. Bezsens 8)
Nie musisz czekać na HoT bo już można go od kilkunastu dni kupić. Np. na sklep.gram.pl
Mam dwóch znajomych którzy teraz chcą kupić po przecenie GW2 i mówisz, że powinni wydać więcej na pre HoTa i się zawieść niż na podstawke i potem ewentualnie dokupić HoTa? Seems legit.
Nie będę tego komentował.
Swoją drogą sama wiara, że podstawka gry jest nic nie warta to głupota... Serio myślicie, że tak jest? Anet MUSIAŁA coś zrobić/powiedzieć, żeby usprawiedliwić się przed dość wysoką ceną dodatku. Imo wygląda to tak, że brakuje im gotówki i próbują coś wcisnąć na siłę robiąc dookoła tego niesamowity hype.
Ja uważam, że wersja podstawowa gry (w sytuacji, kiedy można kupić wersję HoT zawierającą podstawkę) jest warta nie więcej niż materiał, z którego można zrobić opakowanie, płytę cd, itp.
Jestem tylko ciekaw, po jakim czasie weteranom znudzi się kontent z HoTa..
Jednym znudzi się po 1 godzinie a innym w okolicach kolejnego dodatku. To ma jakieś znaczenie?
JamJarku, spytam się z ciekawości: Skoro grasz od premiery i ci się jeszcze nie znudziło to powiedz mi, co takiego robisz (tylko proszę nie mów, że farmisz SW) atm.
Dokładnie to gram od pierwszego otwartego beta testu. A na obecną chwilę w GW2 moja aktywność wygląda tak, że w tygodniu (poniedziałek-piątek) staram się zrobić na 100% daily (bo tylko na tyle mam czasu ok. 2 godzin) a jak daily jest proste/szybkie to nadprogramowo fraki, dungi i dłuższe sesje wvw. W weekendy robię sobie kolejne mapy na 100% a jako, że mam specyficzne podejście do tego tematu (nie speedrunuje) to zrobienie kompletu dla 1 postaci zajmuje mi wiele, wiele, wiele tygodni. A to wszystko poprzetykane jest chęcią wymasowania kolekcji i aczików.
Swoją drogą gdyby ktoś chciał sprawdzić grę, można pisać do mnie PW chętnie udostępnie swoje konto na jakiś tydzień, atm nie gram od dawna.
To udostępnij swoim 2 kolegom zamiast pisać be ze du ry o demie GW2 za 65 zeta, ok?
@Might Tay : Zawsze w formie ![:)]()