Czy warto kupić GW2 pytanie z innej perspektywy ;)

wiem że już jest post czy warto kupić tę grę ale interesuje mnie to z innego względu

a mianowicie czy gold z gry dobrze się sprzedaje (goldicq allegro ebay) i czy ciężko jest zarobić fortunę

jeżeli gold dobrze się sprzedaje to jeszcze chciałbym się dowiedzieć jaką klasę polecacie do farmienia i w jaki sposób

Nie. ANET już w GW1 bardzo gnębiła gold i ecto sellerów, bardzo łatwo jest złapać bana.

Poza tym, brakuje sensu w kupowaniu hajsu. Ktoś sobie może pozwoli na legendarkę, ale to wszystko.

Might Tay widzę ze grasz w FF XIV mogę zapytać jak tam sytuacja wygląda?

Jako szarak się tam nie przebijesz. W tej chwili jest mnóstwo gil sellerów, codziennie są spamy na PW i bany, ale to nie pomaga. No i nikt tego nie kupuje, bo nie ma zbytnio po co. Jedynie na domki, matsy (które się farmi) i pre-relic weapony. A zarobienie to kwestia posiadania dwóch craftów na 50, potem hajs sam leci.

wiem że już jest post czy warto kupić tę grę ale interesuje mnie to z innego względu

a mianowicie czy gold z gry dobrze się sprzedaje (goldicq allegro ebay) i czy ciężko jest zarobić fortunę

jeżeli gold dobrze się sprzedaje to jeszcze chciałbym się dowiedzieć jaką klasę polecacie do farmienia i w jaki sposób