Czy warto kupić

nie komentuje ,, na 2 popularnych stronach aby wojciech sie wysilil,,

Czy warto? Jak dla mnie to sprawa dyskusyjna...

Dlaczego warto?

-na pewno dla wygladu typowego dla serii TES

-dla walki

-pvp z wieloma graczami, wrecz setkami...

-no i mozna powiedziec ze dla fabuly :D

Dlaczego nie warto?

-na pewno nie jesli liczysz na klimat ze skyrima czy obliviona bo sie srodze zawiedziesz... najbardziej oblegany budynek w promieniu paru kilometrow? Wiedz ze to na pewno siedziba mrocznego bractwa :)

-podczas expienia fajnie, ale pozniej juz niestety coraz mniej (po prostu nuda)

-"wymuszanie" okreslonej gry (np pvp nie uswiadczysz praktycznie do lvl capa (a przynajmniej rowniejszego pvp))

-przy pvp jest wieeeeelki brak rownowagi stron, co zniecheca strone/strony ktore obrywaja do gry... przez co coraz mniej osob wchodzi na pvp.... A wygrywajaca strona sie nudzi bo nie ma kogo bic i tak kolko sie zamyka :P

I na koniec malutkie sprostowanie : to nie jest system BEZKLASOWOSCI. Bo ja jakos tam widze klasy... z tym ze maja 3 drzewka, jak w wowie :P. Bo jesli to jest bezklasowosc to gw2 tym bardziej nie ma klas :D. A tez - zawsze musi byc healer na dungu np :)

Witam :)

Napisz do mnie na pw mam na sell TESO, kupiłem ale mi sie nie spodobało, doślę Ci opakowanie jak chcesz pocztą dogadamy się z ceną :)

Wystawie na allegro jak chcesz.

Pozdrawiam ;)

( PS: To nie żadna reklama, tylko oferta )

Jak w temacie, możecie podać kilka powodów czemu warto kupić the Elder Scrolls online a nie np Guild Wars 2?

czy w ogóle jest tam dużo graczy? więcej niż w gw2?

prosiłbym o wypowiedź, dziękuje :)