Jak w temacie, możecie podać kilka powodów czemu warto kupić the Elder Scrolls online a nie np Guild Wars 2?
czy w ogóle jest tam dużo graczy? więcej niż w gw2?
prosiłbym o wypowiedź, dziękuje
Jak w temacie, możecie podać kilka powodów czemu warto kupić the Elder Scrolls online a nie np Guild Wars 2?
czy w ogóle jest tam dużo graczy? więcej niż w gw2?
prosiłbym o wypowiedź, dziękuje
Sam się zastanawiam nad teso. Gdyby jeszcze był chociaż kilku dniowy trail
Czemu warto?
- System bezklasowy ( grasz jaką chcesz klasą w jakiej chcesz roli healer/tank/dd . Nie ma tutaj sztywnych wytycznych)
- Mass PvP ( Walka o zamki, dominacje mapy, walka o obszar pve)
- Raidy PvE, dungeony
- Wspaniały system craftingu
- Masa itemów do zebrania setów( buildów)
- Przepiękne krajobrazy, europejski klimat.
- Historia , qesting ( są cudowne )
- Half Non target
- Masa ludzi, dużo polskiego społeczeństwa ( w każdej frakcji spotkasz przynajmniej 2-3 duże gildie )
- Częste updaty
- Pomocne Comunity
- No i oczywiście klimat Elder Scrolls
Czyli to nie jest jak za czasów bety kiedy ta gra była pomyłką?
A i jak z tymi DLC da się je kupić za walutę zdobywaną w grze czy tylko za twardą walutę?
za twarda franczyzne hehe
DLC (dodatki) są płatne jak w 90% gier B2P. Ale warto, uwierz mi
Gra się diametralnie zmieniła, dosłownie o 180 stopni
jak cos moge sprzedac konto nie podoba mi sie ta gra, mnie nie porwala....
od tego masz targowisko.A nikt tutaj o konto nie pyta
za twarda franczyzne heheDLC (dodatki) są płatne jak w 90% gier B2P. Ale warto, uwierz mi
Czyli co kwartał 100 zł pi razy drzwi? Prawie jak abonament wychodzi.
Od 7 miesięcy płatnego DLC nie było. Płatne dodatki będą się co pół roku pokazywać . Teraz zrzut 3 DLC będzie. Aby wynagrodzić graczą fatalny start.
31 sierpnia było Imperial City
2 Listopada Orsinium
i w 1 kwartale kolejny, następne co pół roku,
Podstawka ile teraz tsoji? 150 czy coś koło tego inne DLC po ile?Załóżmy, że 70 daje nam to 300 teraz aby móc nawet grać. Chyba że są jakieś obniżki DLC?
Zważ że gra ma 1,5 roku od dnia 17 Marca 2015r jest grą B2P. W każdej tego typu grze musisz zakupić dodatki Gw2, WoW itd. Jednorazowo wydajesz kase i grasz do woli.
Na początku dlc są ci zbędne. Dobijesz max lv to napewno cena dlc spadnie jak zawsze. Więc spokojnie i się nimi nie przejmuj
A gracie za pośrednictwem STEAMA czy niet? Bo na steamie dostępne jest jedynie za kilkanaście ojro TESO: Tamriel Unlimited, natomiast DLC nigdzie nie widzę i nie wiem jak mam przekalkulować zakup produktu.
dlc zakupujesz za crwon monety w Crown store.
Crwonsy możesz jedynie kupic na głównej stronie ESO.
A jaki jest koszt dla za crownsy? 3000 sztuk? Mało przejrzysta jest dla mnie ta strona teso
ok.80zł wszystko jest ładnie opisane tam. Jest również polska waluta. Zaloguj się na stronie...
przeglądarka w robocie wariowała i dlatego nie mogłem się doczytać.
@Shinigami - wielkie dzięki
Czy ten deal to dobry deal?https://www.humblebundle.com/store/p/theelderscrollsonline_storefront
nie
bardzo dobry na nasze wychodzi 80zł. A cena normalna kreci sie ok.120zl
bardzo dobry na nasze wychodzi 80zł. A cena normalna kreci sie ok.120zl
normalna to 70pln / 16,45 eur, sprawdziłem na 2 popularnych stronach których nie podam żeby @Wojciech trochę się wysilił