Czy warto rozpocząć gre

Hej,

jestem Łukasz mam 21 lat i jestem wielkim fanem gier online,

głównie gram w lola ale w międzyczasie chciałbym grać w mmorpga i zastanawiam się nad wowem,

gra ma swoje lata i czy jest sens rozpoczynać przygodę ?

Z gra styczność miałem pare lat temu kiedy to mój dobry kumpel w to nołlajfił,

ja wtedy miałem zajawkę na Metina (czasy gimnazjum)

lubie pograć dosyć długo ale szanuje tez życie realne (od niedawna, bo jeszcze 2 lata temu mogłem siedzieć dzień i noc)

pytam się głównie ludzi którzy grają bądź grali, czy po tak długim okresie od powstania gry jest sens rozpoczynać

dziekuje za odpowiedzi ;*

Cześć,

a nie wolisz poszukać dziewczyny? Hajs też stracisz a przynajmniej korzyść jakaś będzie :>

zawsze warto zacząć, chociaż słyszałem niepotwierdzone głosy że po początkowym szale Legionu zaczęło mocno wiać nudą, ale co ja tam wiem... szkoda mi na abonament :)

Hej,

ja polecam ci najpierw zagrać za darmo do 20lv i samemu się przekonać czy ci gra przypadnie do gustu.

Ja polecam spróbować. Nudy nie czuję, ciągle jest sporo do roboty. Tym bardziej jeśli ktoś nigdy z WoWem wcześniej styczności nie miał. Do odkrycie zostają pozostałe dodatki, co daje sporo do roboty.

Hej,

ja polecam ci najpierw zagrać za darmo do 20lv i samemu się przekonać czy ci gra przypadnie do gustu.

a ja odradzam sugerować się trialem do 20 lvl bo mimo że WoW jest genialny to na początkowych lokacjach wygląda po prostu słabo i raczej nowych graczy odstrasza, kup sobie Battlechesta za 20-30 zł na allegro który zawiera wszystkie dodatki oprócz legionu + 30 dni gry i pograj na spokojnie, wtedy ocenisz

Dokładnie jak kolega wyżej napisał, poczatkowe lokacje sa calkowicie martwe i trail może Cię zniechęcić. ja sam zacząłem przygodę około 1,5 miesiąca temu i zakupilem od razu battlechesta, a po 4 dniach Legion i w ogóle nie żaluję wydanej kasy, ponieważ nie wystarcza mi czasu, aby dostatecznie nacieszyć sie gra, wciąz jest coś do roboty, dungi,rajdy,world questy,craft i masa innych. Także grę jak najbardziej polecam z czystym sumieniem:)

Nie to żebym polecał, ale możesz jeszcze spróbować zagrać na prywatnym serwerze gdzieś przez chwile zobaczyć jak to działa a potem sam zdecydujesz czy dalej grać czy się opłaca czy nie :)

Prywatny serwer nigdy nie oddaje oficjalnego. Raz że działa na zupełnie innym dodatku, a dwa że jest to wolna interpretacja programistów na temat tego jak gra działać powinna.

Dziekuje wszystkim za odpowiedzi,

zadecydowalem, ze kupię battlechesta

jestem mega ciekaw co tylu ludzi tam sprowadza

Dziekuje wszystkim za odpowiedzi,

zadecydowalem, ze kupię battlechesta

jestem mega ciekaw co tylu ludzi tam sprowadza 

Jeśli chcesz to mogę dać Ci rafa, i możemy zacząć jutro - dwa, trzy dni i max level - pozniej tylko legion :D odezwij sie na pw jak chcesz ;)

Jeśli chcesz to mogę dać Ci rafa, i możemy zacząć jutro - dwa, trzy dni i max level - pozniej tylko legion  odezwij sie na pw jak chcesz 

Dzięki wielkie za chęci, ale w ostatnim momencie się rozmyśliłem.

Spadlo mi na głowę mnóstwo obowiązków. I na pewno do końca roku nie ruszę żadnego mmo, niestety brak czasu ;///

Hej,

jestem Łukasz mam 21 lat i jestem wielkim fanem gier online,

głównie gram w lola ale w międzyczasie chciałbym grać w mmorpga i zastanawiam się nad wowem,

gra ma swoje lata i czy jest sens rozpoczynać przygodę ?

Z gra styczność miałem pare lat temu kiedy to mój dobry kumpel w to nołlajfił,

ja wtedy miałem zajawkę na Metina (czasy gimnazjum)

lubie pograć dosyć długo ale szanuje tez życie realne (od niedawna, bo jeszcze 2 lata temu mogłem siedzieć dzień i noc)

pytam się głównie ludzi którzy grają bądź grali, czy po tak długim okresie od powstania gry jest sens rozpoczynać

dziekuje za odpowiedzi ;*