Cześć,
pewnie kilka osób jak i ja wcześniej zaglądała tutaj licząc na jakiś impuls do powrotu do gry. Jeżeli nadal się zastanawiasz nad kondycją gry i serwerów to już pędzę Ci pomóc. W tym momencie serwery EU (Jakar czy Taris) są wręcz oblegane przez graczy. Grałem na każdym Freshu i szczerze? Nie wiem czy w momencie największego hype na freshe było tyle ludzi, co jest teraz w grze. Poniedziałek, godzina 10:00, Crimson Rift, dwa raidy zapełnione. Wiadomo, z 20% graczy to alty, ale i tak mamy super wynik.
Co do ekwipunku, są ludzie co mają po 10k+ GS, ale nadgonić ich się da, wystarczy poświęcić więcej czasu. Osoby, które chciałyby powrócić mogą na stronie Glypha odebrać specjalne paczki z już dosyć dobrym EQ, teraz wystarczy wydropić itemy do podbicia ich. Z samych daily można dużo tego zdobyć. Obstawiam tydzień, max dwa tygodnie grania aby zrobić sobie naprawdę mocną broń.
Więc, jeżeli się zastanawiasz czy warto to mówię Ci, warto! Zawsze chętnię pomogę, odpowiem tu czy w grze, zapraszam na serwer Jakar, strona Haranya