jak przestałem grać w lola odzyskałem radość z grania bo poświęcam czas innym produkcjom. A mój kumpel z którym zaczynałem grać w sezonie 2 dalej gra i dalej toczy piane z pyska. Juz siwy jestem, łysieć nie mam zamiaru.
Czy warto wracać?
Ja też sobie chyba odpuszczę, dzisiaj zagrałem(pierwszy raz na tym patchu) i zmiany nie przypadły mi do gustu, usuwanie brutalizera,potki na manę i flaska jest bolesna dla varusa na midzie którym lubię grać. Community nadal toksyczne i to się już raczej nie zmieni, trolli coraz mniej, afk od czasu do czasu się zdarzają, ale wulgaryzmy leją się w każdej grze.
Mi się obecnie nie podobają masterki, mniejsze będzie zróżnicowanie niż poprzednio. Można było rozłożyć 21 punktów w ofensywę, kosztem defensywy. Jak lubiłem na adc 21 0 0, teraz tak sobie drzewka nie ustawię. Rozumiem meta na postacie, ale nie popieram na masterki i runy.
Generalnie wsystko dobrze ale niektórzy mają problem z lagami z niewyjaśnioncyh powodów, co prawda WT-fast pomaga ale nie wszystkim . Jest problem z vayne jinx i graves jeżeli się naffedują to już po grze :/ full tanka potrafią złożyć na 3 hity . :/
Gierka sama w sobie ciągle daje radę.
Gorzej z community. Cały czas od noobów wyzywają ludzie, którzy mają np. 0/4 statystyki
Jeśli nie jesteś wyżej niż w platynie- raczej nie polecam wracać, bo to co się dzieje w niższych dywizjach to często dno i wodorosty.
W dobrą stronę poszedł na pewno Riot- taką Cait idzie klepnąć po 3k na hit bez żadnego trollbuildu (6 infinity etc).
Trochę brakuje potek na manę, ale da się przyzwyczaić.
Witam wszystkich Jak tam się ma nasz stary dobry LOL? Nie grałem w niego już od 2 lat, to znaczy pogrywam sobie normalne, bo swoje stare konto z platyną sprzedałem i teraz mam 12 lvl haha Naczytałem się zmian w preseason`ie i tak jakoś mam niby chętkę wracać Jak to teraz wszystko wygląda? Po staremu? Zmieniło się coś? Jak community? No ogólnie co tam słychać?