Czy warto wracać?

jak przestałem grać w lola odzyskałem radość z grania bo poświęcam czas innym produkcjom. A mój kumpel z którym zaczynałem grać w sezonie 2 dalej gra i dalej toczy piane z pyska. Juz siwy jestem, łysieć nie mam zamiaru.

Ja też sobie chyba odpuszczę, dzisiaj zagrałem(pierwszy raz na tym patchu) i zmiany nie przypadły mi do gustu, usuwanie brutalizera,potki na manę i flaska jest bolesna dla varusa na midzie którym lubię grać. Community nadal toksyczne i to się już raczej nie zmieni, trolli coraz mniej, afk od czasu do czasu się zdarzają, ale wulgaryzmy leją się w każdej grze.

Mi się obecnie nie podobają masterki, mniejsze będzie zróżnicowanie niż poprzednio. Można było rozłożyć 21 punktów w ofensywę, kosztem defensywy. Jak lubiłem na adc 21 0 0, teraz tak sobie drzewka nie ustawię. Rozumiem meta na postacie, ale nie popieram na masterki i runy.

Generalnie wsystko dobrze ale niektórzy mają problem z lagami z niewyjaśnioncyh powodów, co prawda WT-fast pomaga ale nie wszystkim . Jest problem z vayne jinx i graves jeżeli się naffedują to już po grze :/ full tanka potrafią złożyć na 3 hity . :/

Gierka sama w sobie ciągle daje radę.

Gorzej z community. Cały czas od noobów wyzywają ludzie, którzy mają np. 0/4 statystyki

Jeśli nie jesteś wyżej niż w platynie- raczej nie polecam wracać, bo to co się dzieje w niższych dywizjach to często dno i wodorosty.

W dobrą stronę poszedł na pewno Riot- taką Cait idzie klepnąć po 3k na hit bez żadnego trollbuildu (6 infinity etc).

Trochę brakuje potek na manę, ale da się przyzwyczaić.

Witam wszystkich :D Jak tam się ma nasz stary dobry LOL? :D Nie grałem w niego już od 2 lat, to znaczy pogrywam sobie normalne, bo swoje stare konto z platyną sprzedałem i teraz mam 12 lvl haha :D Naczytałem się zmian w preseason`ie i tak jakoś mam niby chętkę wracać :D Jak to teraz wszystko wygląda? Po staremu? Zmieniło się coś? Jak community? No ogólnie co tam słychać? :D