Witam wszystkich Jak tam się ma nasz stary dobry LOL? Nie grałem w niego już od 2 lat, to znaczy pogrywam sobie normalne, bo swoje stare konto z platyną sprzedałem i teraz mam 12 lvl haha Naczytałem się zmian w preseason`ie i tak jakoś mam niby chętkę wracać Jak to teraz wszystko wygląda? Po staremu? Zmieniło się coś? Jak community? No ogólnie co tam słychać?
Czy warto wracać?
ja też wrociłem 2 tygodnie temu po 3latach przerwy i wszystko przewrocone o 360 stopni w dzisiejszym patchu było a z community na rankedach nawet bronze jest ok ale trafiaja sie rodzyny czasami
gra poszła w przód naprawdę bardzo mocno, masa zmian od mapy po masterki, runki, odświeżenie pare klas i wgl wszystko fajnia pięknie idzie w przód tylko w LoL'u jest jedna rzecz która przeraża mnie najbardziej - społeczność. Jest tak toksyczna że coraz bardziej mnie odstrasza.... w razie jak byś powrócił możes śmiało napisać do mniew grze DziubAs,
Oczywiście, że tak. Wszystko zmienione, nie poznasz tej gry. Trollów i afków też jest coraz mnie. Riot stara się wprowadzać coraz to nowsze sposoby banowania owych graczy. Jak najbardziej polecam
ja też wrociłem 2 tygodnie temu po 3latach przerwy i wszystko przewrocone o 360 stopni w dzisiejszym patchu było a z community na rankedach nawet bronze jest ok ale trafiaja sie rodzyny czasami
o 360 stopni .... czyli nic sie nie zmienilo ... ehh naprawde?
o 360 stopni .... czyli nic sie nie zmienilo ... ehh naprawde?
dobra 180 xD
Sporo się zmieniło naprawdę, polecam. Na jakim serwerze gracie i jaki nick? Chętnie bym pograł z Wami od nowa albo jak znajdę jakieś konto to będzie i smurf.
Nie wracaj. Ja gram nieprzerwanie od jakis 4 lat i się tylko wkurwiam w tej grze, wiec jeśli nie jesteś uzależniony albo strasznie cie nie ciągnie to oszczędź sobie nerwów ;p Dla mnie jest już za późno ;/
Trolli i afków więcej niż kiedykolwiek a rito ma to gdzieś i nic z tym nie robi. No i jak na rito przystało które nie potrafi się uczyć w grze jest 0 balansu. Gram bo gram z kumplami ale ogólnie to gry nie polecam.
@Up - skoro grasz od 4 lat to gra musi byc dobra, wiec tworco tematu graj! A skoro grasz te 4 lata to wiesz ze od jakiegos roku wypowiedzieli wielka wojne i masowe bany polecialy... a teraz idzie to coraz bardziej, tak ze w wiekszosci przypadkow nikt sie nie odzywa po za kluczowymi informacjami, lub nawet wgle z czatu nie korzysta by nie dostac bana . Bo nawet za "noob" sie dostaje ostrzezenie a potem za drugiego reporta bana . A za "die bitch" czy "uninstall lol pls" dostaje sie perma bana (na 50 lat.... co w praktyce jest perma banem bo nikt chyba tyle nie bedzie czekal, az na youtubie gdzies byl filmik z kontem zbanowanym do 2065 roku i w nim sie gosciu dziwil czemu nie napisali po prostu perma ban xd
Weszły ostatnio OGROMNE zmiany co do ADC i przedmiotów, dodano też cel przy topie przed 20 minutą. Czy warto wracać? Jeśli się kiedykolwiek zastanawiałeś nad powrotem, to akurat teraz jest najlepszy moment. Nikt nie wie jak grać, więc nie będziesz odstawać od reszty jeśli chodzi o nowe itemy . Wracaj wracaj bo warto!
Osobiście jestem podekscytowany sezonem 6 i zmianami np. w minionach czy wieżach. Co do trolli i afków to już dawno nie miałem nikogo kto np. po przegraniu linii wyszedł czy po prostu przeklinał na drużynę. Coraz mniej negatywnego zachowania, przynajmniej w moim odczuciu.
Wiecie co, tak czytam te wasze wypowiedzi i jakoś tak aż gęsia skórka mnie naszła Chyba mnie przekonaliście Dziś wieczorem poczujemy się znów tak jak to było 2 lata temu Jakby ktoś chciał, mój nick w grze to MaRtinBiceps serwer EUNE
Znajdź sobie ekipę do grania i zawsze będzie ochota na 2-3 rundki .
Gram od 2 tygodni po pół roku przerwy i muszę powiedzieć, że nie spotkałem się jeszcze z wyzywaniem! Nie wiem co się stało przez ten czas, ale jest swietnie. Wiele osób jest bardzo spoko, więc da się normalnie popisać =]
Biorąc pod uwagę tylko ten krótki okres, mogę gorąco polecić tę grę. A więc uwaga : Polecam.
Pograć dla przyjemności? pewnie że wracaj, jeżeli lubisz gry moba + nie lubisz się zagłębiać w beznadziejne niuanse Doty2, albo uczyć grać w Smite'a to wracaj do LoL'a.
Jeżeli chcesz grać Rankedy to tylko EUW, bo na EUNE za dużo 'polaczków' (uzyte w negatywnym tego słowa znaczeniu)
Teraz w sezonie 6 ma być możliwość grania nie tylko solo/duo, będziemy mogli grać w trójkę,czwórkę i piątkę ze znajomymi ( w sumie to nie wiem jak to będzie działać- czy usuną teamówki ) co oznacza że toksyczne community i trolle nie będą aż tak groźne, wystarczy grać w pełnym teamie ( co akurat dla mnie-solowego gracza jest nie na rękę ).
Chyba nie usuną ale ten pomysł z rankeda mi w 3 4 5 mi się nie podoba. Gra ktoś na EUW? Zapraszam
Mi sie tez nie podoba. W zupelnosci by starczyly druzyny w 4, 3 osoby. Bo okej, to teraz kazdy kto bedzie bal sie spasc przez troli/afkow bedzie gral ze znajomymi. A co jesli masz ochote sb kiedys zagrac solo? Trafisz na samych najgorszych ktorych nikt nigdzie nie chcial xd
Ale to działa też w drugą stronę. Zaczynasz grę solo i trafiasz na 3-4 graczy, którzy ogarniają i chcą wygrać.
Jak dla mnie to nie ma co się przejmować jak na razie tymi kolejkami. Wszystko wyjdzie w praniu
Haha tak patrze na mój temat "ważne pojęcia" przyklejony tutaj z 2012 roku a wtedy grałem już w lola chyba z rok i aż się łezka w oku kręci
Zobaczyłem ten temat, nie grałem od miesięcy, ludzie mówią, że community sie naprawiło ... ok.
Zrobiłem test 3 rankedów na EUW i 3 na EUNE, community tak samo toksyczne jak kiedyś, albo nawet gorsze, jeden raz coś źle zrobisz, raz padniesz i od razu Cię zwyzywają. Gra się fajnie, ale wyciszyć wszystkich po kolei trzeba.