Czy warto zaczać

Powiedzcie mi proszę panowie czy warto zaczać teraz grać w Aiona ? Czy gra się trzyma dobrze ? Czy mogę liczyć na długą dobrą zabawę czy raczej gra ma dni świetności za sobą i teraz na f2p jest mało warta ?

Znałem parę osób co grały i odeszły po przejściu na f2p ale interesuje mnie wasza opinia.

Gra obecnie przezywa gry swietnosci od przejscia na f2p....servery sa pelne i zaly czas ludzie zaczynaja grac (pisze o serverze nexus)

Jeśli lubisz takie klimaty .chodzi mi o styl graficzny itd., to warto.Gra ma się dobrze ,ludzi gra sporo .Tak możesz liczyć na dobrą zabawe.

Zacząłem grać po stronie Asmo na serwerze Anuhart. Mam nadzieję coś się tutaj polaków znajdzie. Skoro mówicie że gra ma się dobrze to w takim razie będę konynuował przygodę. Nie lubię gier gdzie ledwo zacznę grac już umiera..

Zacząłem grać po stronie Asmo na serwerze Anuhart. Mam nadzieję coś się tutaj polaków znajdzie. Skoro mówicie że gra ma się dobrze to w takim razie będę konynuował przygodę. Nie lubię gier gdzie ledwo zacznę grac już umiera..

Najwiecej polakow gra na nexusie :)

Może i więcej polaków gra na nexusie,ale większą populacje posiada serwer Anuhart ;)

Najwiecej polakow gra na nexusie

Ja liczę, że jacyć polacy grają na Anuharcie. Nie wiadomo ile mi nie potrzeba a jacyć to mam nadzieję tam grają żebym mógł z czasem dołączyć a nie tak sam grać jak sierotka.

Może w końcu znajdę grę na dłużej.

Może i więcej polaków gra na nexusie,ale większą populacje posiada serwer Anuhart

co do aion info ....osobiscie nie wierze w te staystki :)) bo ludzi jest wszedzie pelno do teo telemah...z najwiekszym online..

jest jakaś strona gdzie są podane statystyki ilości osób na poszczególnych serwerach?

Wpisując w google nic konkretnego mi nie znajduje...

http://aioninfo.com/

ale nie sugeruj sie tym...watpie czy to prawdziwe statystyki :) popoludniu online jest w granicach 3000+ na nexusie anuharcie , temeleachu(stary server) i niemeickich :)

Swietnym rozwiazaniem bylo by polaczenie anuharta z nexusem dalo by to jeden wielki server :)

dzięki za tą stronę

widzę, że póki co anuhart wygrywa z nexusem wg tej strony;)

wczoraj stworzylem sobie maga na nexusie, nie bede znowu zmienial serwera;)

dzięki za tą stronęwidzę, że póki co anuhart wygrywa z nexusem wg tej strony;)wczoraj stworzylem sobie maga na nexusie, nie bede znowu zmienial serwera;)

DLa mnie nexus jest najlepszy bo graja tam najlepsze polskie legiony :)

Jednak patrzac na ilosc graczy obecnie to nexus ma najmniej:P

Dziwne w ogole ze tak malo osob gra w ta gre...

Obecnie liczba graczy to ponizej 10tys, to bardzo malo jak na Europe...

No ja mam właśnie postać na servie Anuhart po stronie Asmo ,z tego co pamiętam nie można było narzekać na liczbe graczy ,a jeśli chodzi o polaków to troche ich było .W sumie server international,nie jest jakoś zdominowany przez naszych rodaków.Jak ktoś ma" uraz psychiczny" :D to tzw. "polaczków"(nie lubie tego określenia) to znajdzie sobie miejsce w jednym z wielu zagranicznych legionów.

Jednak patrzac na ilosc graczy obecnie to nexus ma najmniej:PDziwne w ogole ze tak malo osob gra w ta gre...Obecnie liczba graczy to ponizej 10tys, to bardzo malo jak na Europe...

malo ? wieczorem nie ma miejsca gdzie nie ma ludzi na nexusie a teraz jest godzina 13 wie co sie dziwic ?

No ja mam właśnie postać na servie Anuhart po stronie Asmo ,z tego co pamiętam nie można było narzekać na liczbe graczy ,a jeśli chodzi o polaków to troche ich było .W sumie server international,nie jest jakoś zdominowany przez naszych rodaków.Jak ktoś ma" uraz psychiczny" to tzw. "polaczków"(nie lubie tego określenia) to znajdzie sobie miejsce w jednym z wielu zagranicznych legionów.

Czyli mogę liczyć że znajdę jakiś legion z czasem ? Własnie gram po stronie Asmo na Aunharcie. Znaczy dopiero zaczałem wczoraj.

Tak zwykle konto ma bardzo duze ograniczenia ale tak i tak kazdy bedzie zmuszony kupic w koncu gp czy to w grze czy to allegro :)

Czyli mogę liczyć że znajdę jakiś legion z czasem ? Własnie gram po stronie Asmo na Aunharcie. Znaczy dopiero zaczałem wczoraj.
Na luzie,nie wiem czy chodzi ci o polski czy zagramaniczny legion ;) .Na tym serverze legionów jak mrówków(poprawnie mrówek) he,he.
Na luzie,nie wiem czy chodzi ci o polski czy zagramaniczny legion .Na tym serverze legionów jak mrówków(poprawnie mrówek) he,he.

O polski polski. Bo każdy mówi, że Polska to na Nexusie a mi się już dobrze na Anu zaczęło a jakiś legion polski też by się zdał tam aktywny.

Mówiłem,że są polacy.Sam byłem w dwuch polskich legionach.Jeden się rozpadł a z drugiego mnie już wykluczyli,bo przestałem grać ,proste ;).Pamiętam ,że panowała bardzo sympatyczna atmosfera ,zarówno w legionach jak i w samej grze ogólnie.Może wynikało to z faktu ,że serwer był dość młody wtedy(to było prawie rok temu) i nie było za bardzo koksów ,oszołomów itd.,więc ludzie sobie pomagali ,razem się quest robiło oraz instancje.Ogólnie rzecz biorąc ,było miło.