Czy warto zaczynać grę na classicu i na jakim serwerze najlepiej.
Czy warto zaczynać na Classicu
warto, serwer shazrahh, sa polskie gildie sam gram od 2 tyg, alliance ale po stronie hordy tez widzialem duzo polskich nickow
no jasne, polecam serwer Shazrahh, odwrotnie jak kolega wyżej bo np ja Horda - Miłej giereczki
Chciałem się jeszcze zapytać czy łatwo jest znaleźć grupę na dungeony?
tak, jest bardzo łatwo, te pierwsze wybitnie łatwo, potem trochę trudniej w end to tylko przebierać.
Jest bardzo dużo ludzi, czasami nawet za dużo…
Warto zaczynać Ja osobiście bym Ci polecił serwer Shazzrah, aczkolwiek po stronie hordy, gdyż będziesz miał dużo łatwiej. Horda stanowi 70% servera więc dużo większa szansa na znalezienie party do expa i dużo mniejsza na napotkanie śmiecia gankującego low lvle Gra po stronie alliance to hardcore, choć i tu są dwie polskie raidujące gildie.
niestety gowien z hordy na tym serwie jest troche wiecej wiec gra w alliance czasem moze zniechecac jednak ja sie dobrze bawie jako ze lubie world pvp to przynajmniej mam wiecej ludzi do zabicia i juz prawie 100 zabic mam a dopiero 38 level wbilem
ja osobiście nie polecam polskiej społeczności wybrałem serwer earthshaker gra się super, trafił się jeden polak niestety który swoim zachowaniem wprawia w ubaw połowę serwera. Widocznie nie uniknie się do końca wsi
Ja gram na serwerze non pvp pyrowwod village po stronie alliance są polskie gildie. Duża populacja na serwerze więc łatwo o party. W razie czego służę pomocą Aokiji