Czy warto zagrac w?

Czy warto kupić gre Battelfield Bad Company 2

Dlatego ze 19 mam urodzinki ;)

????????????????????????????????????????????????????????????

warn_ico.png
Dosłownie krew mnie zalewa jak widzę takie posty. Trzeba było tych znaków zapytania 10x więcej postawić. - Vayneer

Według mnie warto . Ponad 200h w grze mówią same za siebie

mowia ze black ops tez niczego sobie ;)

Jeśli lubisz rozwalać budynki, siać chaos za pomocą czołgu lub helikoptera, a po skończonej rundzie nie poznać miejsca gdzie się walczyło, możesz spokojnie brać BC2 :D :D

Kolega u góry dobrze gada :D . Kupuj

No, gra jest fest fajna. A 21 wychodzi dodatek i robie wymarsz do media marktu xd

czyli sie spytam sporo gra ludzi przez neta czy nie

Kupuj. KUPUJ! KUPUJ!!! Xd Zapewniam cię że dużo ludzi gra ;)

czyli sie spytam sporo gra ludzi przez neta czy nie

Buahahaha, gra głównie do grania przez neta i pytasz czy dużo gra...

Dobra ide odespać ostatnie 5 dni.

Dziekuje wam Dzieki wam kupuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Nie zawiedziesz się :) zobaczysz.

Battlefield bad company 2 hmmm , jeżeli grałeś w drugiego bf i oczekujesz kontynuacji to się zawiedziesz...

Mnie w tej grze denerwuje chyba tylko "dostawanie z nikąd" i plaga snajperów.

Ogólnie gra jest w miarę przyjemna ale scena klanowa niestety umarła ( nie mówię o Vietnamie ,bo tam jest wszystko ok)

Do wad da się przyzwyczaić i czerpać z gry samą przyjemność!

BFBC2 to dobry wybór, do zobaczenia na polu bitwy!

ps.Jesienią ma wyjść Batllefield 3 ! ;]

Battlefield bad company 2 hmmm , jeżeli grałeś w drugiego bf i oczekujesz kontynuacji to się zawiedziesz...Mnie w tej grze denerwuje chyba tylko "dostawanie z nikąd" i plaga snajperów.Ogólnie gra jest w miarę przyjemna ale scena klanowa niestety umarła ( nie mówię o Vietnamie ,bo tam jest wszystko ok)Do wad da się przyzwyczaić i czerpać z gry samą przyjemność!BFBC2 to dobry wybór, do zobaczenia na polu bitwy!ps.Jesienią ma wyjść Batllefield 3 ! ;]

gz, ostatnia odpowiedź że gościu kupuje sprzed 2 miesięcy.

Czy warto kupić gre Battelfield Bad Company 2

Dlatego ze 19 mam urodzinki ;)

????????????????????????????????????????????????????????????

warn_ico.png
Dosłownie krew mnie zalewa jak widzę takie posty. Trzeba było tych znaków zapytania 10x więcej postawić. - Vayneer