Z pracą i treningami podejrzewam, że mam trochę więcej czasu . Czy jesteś może w jakiejś gildii? Chętnie bym dołączył do jakiejś polskiej ekipy. Zawsze fajniej
Czy warto zagrać?
ja grałem na US wersji ale jak wyjdzie assasin to przejde na EU i zagram od nowa
Jakoś bardzo biedny ten non target tam jest o ile wogóle jest. Jak grałem magiem to zaczynałem castować skilla w powietrze, po czym jak w pełni naładowanego nakierowałem na moba to zwyczajnie przez niego skill przelatywał. Taki ten non target oszukany, w momencie castowania skilla mając myszke na mobie robi target czy coś, nie wiem krótko grałem.
Gierka bardzo fajna, podoba mi się system łączenia skilli, aczkolwiek gdy wymaga to zmiany broni to Switchowanie między dwoma brońmy jest powolne(no chyba, że poprawili).
Jedyne co dołuje to słaby ? lub praktycznie brak end game, przez co nawet nie chce się zaczynać grac bo zabawy jest na góra 2,3 tygodnie. Zostaje nadzieja, że niedługo coś z tym zrobią
US czy EU - na US na pewno więcej znajdziesz w końcu tam szybciej update robią, za to na EU będziesz miał mniejszy ping.
Na wyższych lvl chyba pozostaje jedynie ćwiczyć pvp w duelach lub jak masz Gildię , to może jakieś eventy ciekawe będzie robiła .
zapytam już tutaj aby nie zakładać specialnie tematu
znacie może ktoś polska i aktywną gildie na serwie livingston - EN ( EU ) ?
zapytam już tutaj aby nie zakładać specialnie tematuznacie może ktoś polska i aktywną gildie na serwie livingston - EN ( EU ) ?
Wejdz na forum raiderz i obczczaj dzial gildie
Krótko treściwie graj gdzie checesz i ciesz się grą
Polecic polecam , jesli lubisz gre na zasadzie mapka/misje itd. Ale moim zdaniem slaba gra.
Na ten moment nie opłaca się grać
Na ten moment nie opłaca się grać
Lubisz nabijac posty widze w kazdym temacie jest twoja odpowiedz ;p jak juz nabijasz posty to uzasadnij swoja odpowiedz.
Gra ta nie posiada aktualnie endgamu i starcza na dwa tygodnie
Na pierwszy rzut oka nie wygląda źle, ale po tylu grach w jakie grałem jestem ostrożny i uwierze w brak end game contentu :/ szkoda, że Tera mi nie działa
Grałem sporo czasu, konto sprzedałem. Nie polecam nikomu. Gra nastawiona na P2W, kiedyś jak zaczynałem było inaczej ostatnimi czasy dodano do sklepów pełno kryształów/miksturek i innego typu g*wna na zwiększenie szansy/% ulepszenia przedmiotu i jak niedawno cud było mieć +6-+9 tak teraz co druga osoba jak wyda $$$ to ma takie przedmioty. Inna sprawa to atmosfera, dodano kilka miesięcy temu wersje PL, głośno o tym było na różnych serwisach MMO i jak był spokój tak zleciały się po tej aktualizacji dzieciaczki z metina, ale że nie stworzono oddzielnego serwera to wszyscy na Livingston-EN zaczęli grać i aktualnie brud, syf i ubóstwo tylko jest. Kilka gildi tam siedzi, ale sporo graczy przestaje grać(jak ja), aktualnie nie wiem ilu dokładnie, forum świeci pustkami. Wydawca ma głęboko w du*ie grę i aktualizacje, które w Korei wydano już dawno temu to u nas, ani w US nawet nie ma co liczyć w najbliższych miesiącach.
Raiderz umiera przez tere
Witam!
Przed chwilą pograłem w RaiderZ i jestem ZACHWYCONY! I w związku z tym, chciałbym zadać Wam kilka pytań
1. Serwer USA czy EU? Wady i zalety?
2. Item shop - pozwala być op? Trzeba coś kupić by zaistnieć w PvE lub PvP?
3. Party, dungeony, raidy - czy są i odgrywają jakąś ważną rolę?
4. Craft - jest? Jakie profesje? Czy są ważnym elementem gry?
5. ,,Codzienność" na wysokich lvlach - jest co robić?
6. Co ogólnie myślicie o grze?