Jak w temacie czy warto zagrać w tę moba ?. Dota 2 mi nie podeszła, z przyczyn technicznych gra jak dla mnie troszeczkę za wolna. Co nie znaczy iż jest zła, po prostu nie ten klimat. Smite nigdy nie grałem więc pytam czy warto ?.
Czy warto zagrać?
jak osoba grająca w tą gre rok to naprawde polecam dużo akcji co 3 tygodni wchodzi nowy bóg
Ja też polecam, gra jest świetna.
Oczywiście, że warto, już ściągaj i instaluj. Jeżeli wcześniej nie grałeś w takiego LOCO, to pierwsze zetknięcie z MOBA w 3D będzie szokujące lekko. Grę prowadzi się łatwo i jest o wiele dynamiczniejsza od innych MOBA (ze względu na trzy wymiary), czyt. jest więcej radochy.
LoLa na razie sobie odpuściłem, DotA 2 nie jara mnie jednak, a inne MOWE moba mnie nie zachęcają, więc zostało tylko powrócić do SMITE, bo widać, że sporo się dzieje wokół tego tytułu.
ja teraz z kolegami gram i jest po prostu super FENRIR !!!
Oj warto, warto. Gra jest - moim zdaniem - najbardziej dynamicznym MOBA, które obecnie istnieje. Zasadniczym plusem jest to, że dostajesz kasę i exp jak stoisz przy zabijanym minionie, nie trzeba lasthitować, chociaż za to dostajesz więcej. Poza tym sporo osób z LoL'a i DOT'Y ma spore problemy z adaptacją. Ja jako iż nigdy nie grałem w żadne MOBA - SMITE był pierwszy - nie miałem tego problemu, a mowa tu o widoku z 3 osoby. Nie raz zdarzy Ci się nie zobaczyć przeciwnika który stoi kilka metrów o bok, jeśli patrzysz przed siebie, to kąt widzenia tego nie obejmuje, a co tu dopiero mówić o przeciwnikach którzy Cię zajdą od tyłu ^^ I 'GANK' nabiera całkiem nowego znaczenia, nie raz się wygrało TF i całą grę, tylko dlatego, że przeciwnik podszedł do Ciebie, gdy byłeś schowany, albo zwyczajnie Cię nie zauważył.
@up
Tak a na max lvlu dalej do k**wy nędzy dostajemy warzywa, i kolejna gra w które się liczy Fart do mniejszej ilości debili.
spoko spoko opanuj nerwy tam gdzie masz przymus grania z randomami zawsze trafi ci sie jakis nieudolny gracz dla tego masz mody 1v1 i conquest solo master gdzie ebz odpowiedniego lvl boga nei wejdziesz
Jak w temacie czy warto zagrać w tę moba ?. Dota 2 mi nie podeszła, z przyczyn technicznych gra jak dla mnie troszeczkę za wolna. Co nie znaczy iż jest zła, po prostu nie ten klimat. Smite nigdy nie grałem więc pytam czy warto ?.