Jak wszystkim wiadomo gra przechodzi w przyszlym miesiacu na f2p. W zwiazku z tym pobralem ja juz w celu sprawdzenia czy w ogole warto zaczynac w to grac i zaglebiac sie w dalsza rozgrywke. Jestem swiezo po przeczytaniu artykulu na temat TERY ze strony glownej po ktorym jedyna mysl jaka mnie naszla to 'raiderZ z ladniejsza oprawa graficzna + battlegroundy, insty itp'. Gralem w raiderZ kilka dni, wbilem 21 lvl po czym zdalem sobie sprawe, ze ta gra polega tylko na przejsciu z punktu A do punktu B gdzie co jakis czas pojawi sie jakis boss ktorego ubicie, no powiedzmy, prezentuje sie ciekawie, no i w zasadzie to by bylo tam juz wszystko. Po zrezygnowaniu z tamtej gry ogolnie bardzo urzekl mnie system non target i tutaj doszedlem do TERY ktora jeszcze, w trakcie jak szukalem, nie miala zadnej wzmianki o przejsciu na f2p. Czytalem o niej, ze przez ten system platnosci jest niedoceniana, ze bardzo fajnie prezentuje sie w niej system ekonomii, ze swiat jest otwarty itp itd no ogolnie same pochwaly tylko ten jeden minus - platna.
Teraz po przeczytaniu artykulu i tych kilku komentarzy jestem w kropce. Czy warto w ogole zaczynac grac? Czy bedzie to kolejny raiderz? Czy jest tam cos co moze przyciagnac czego nie ma w innych mmo? Prosilbym o jakas opinie graczy ZADOWOLONYCH z tej gry, potrzebuje jakiegos bodzca no i mysle, ze nie jestem jedyna osoba ktorej by sie to przydalo. HELP!